💖 10x mer babypoints 💖
💖 10x mer babypoints 💖
Shoppa och Samla babypoints nu!
00
tim
00
min
00
sek
Upptäck häri
NUK Napp Utrymme storlek 1 silikonpingvin / räv, 4 st

NUK Napp Utrymme storlek 1 silikonpingvin / räv, 4 st


Pris
140 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A305709

NUK Napp Utrymme storlek 1 silikonpingvin / räv, 4 st
Texten har översatts automatiskt.
NUK Space Pacifier: Låter känslig babyhud andas
Luft och kärlek till huden! Babyhuden är känslig och känslig. Även om din bebis älskar sin napp, kan salivet från att suga stressa huden. Därför designade vi vår NUK Space Pacifier för att ge huden luft och utrymme att andas. En effekt som 99% av mödrarna bekräftar. * Tack vare sin unika design är rymdmattan inte bara skonsam mot huden, den ser också bra ut. Och kommer nu med många nya mönster. Naturligtvis har spenen på NUK Space-napp den ursprungliga NUK-formen, som baseras på moderns bröst vid amning. Så NUK-nappar främjar en hälsosam oral utveckling, accepteras av 95% av barnen ** och orsakar inte sugande förvirring. ** Spenen är så platt, tunn och smal att den passar perfekt i den lilla munnen och lämnar tillräckligt med utrymme för tungan och käken för att röra sig naturligt. Ett faktum bekräftat av barnmorskor, barnläkare och tandläkare ** samt mammor ***. Den anatomiskt korrekta NUK-formen är perfekt eftersom naturlig sugning har visat sig inte bara hjälpa till att ta mat, utan också för att hjälpa till att utveckla viktiga färdigheter som att svälja ordentligt, tugga och i slutändan.

* Oberoende marknadsundersökning, 114 mammor Tyskland 2018
Oberoende marknadsundersökning, 50 barnmorskor, 50 barnläkare och 50 tandläkare Tyskland 2017
*** Oberoende marknadsundersökning, 307 mammor Tyskland 2017

För kärleken till hållbarhet: NUK napp med återanvändbar förpackning
Hållbarhet är mycket viktigt för oss. Vi vill ge föräldrarna möjlighet att återanvända vår förpackning efter uppackning istället för att kasta bort den. Varje NUK-napp kommer nu i en robust, återanvändbar låda som håller nappen ren och skyddar den - en idealisk lösning för att skydda barnets favoritkamrat från smuts och fukt, särskilt när du reser.

Produktinformation:
  • Speciellt utformad för barnets särskilt känsliga hud
  • Maximal luftcirkulation genom extra stora öppningar i munplattan
  • Tunn och smal spenhals - minskar trycket på käft och tänder
  • Platterande sugdel och mjukare undersida - för mer utrymme för den naturliga sugrörelsen
  • Återanvändbar napplåda, BPA-fri
  • Innehåll: 4 stycken

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare

NUK Napp Utrymme storlek 1 silikonpingvin / räv, 4 st
140 kr