👶 10% STORKRABATT
👶 10% STORKRABATT
Använd rabattkoden:
OSJ145762
00
tim
00
min
00
sek
Infoi
NUK Napp Natt & Dag Gr. 2 Silikonflicka 2 x Set med

NUK Napp Natt & Dag Gr. 2 Silikonflicka 2 x Set med


Variant:
  • NUK Napp Natt & Dag Gr. 2 Silikonflicka 2 x Set med
  • NUK Napp Natt & Dag Gr. 2 Silikonpojke 2 x Set med

Pris
119 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A306792

NUK Napp Natt & Dag Gr. 2 Silikonflicka 2 x Set med
Texten har översatts automatiskt.
Dag efter dag har våra små många spännande äventyr att upptäcka. Nappen är en pålitlig vän som ger barnen en känsla av trygghet och lugnar dem. Oavsett om konstiga ansikten, konstiga ljud eller konstiga omgivningar har oroat den lilla, kommer det snabbt att slappna av igen genom det bekanta och instinktiva sugande på nappen. För att ytterligare optimera denna feel-good-faktor har NUK, uppfinnaren av den käkvänliga nappen, nu gjort den ursprungliga formen ännu bättre.
Den är modellerad på det kvinnliga bröstet under amning, vilket passar perfekt i munnen. när barnet suger på det. Det speciella med denna napp: den är särskilt tunn och smal för att minska trycket på tänder och käkar. Den plana sugdelen och den släta undersidan ger en behaglig munkänsla och ger tungan gott om plats för den naturliga sugrörelsen. NUK Nappar anpassar sig perfekt till barnets gom och accepteras därför särskilt snabbt av spädbarn *. På detta sätt säkerställer de avslappning för spädbarn och deras föräldrar.

Rekommenderas av experter: NUK-napp lugnar som aldrig förr.
Eftersom vi är särskilt oroade över den hälsosamma övergripande utvecklingen av barnet vill vi att varje NUK-baby ska ha en napp som är nära naturen och lämplig för käken. Tack vare den vidare utvecklingen av den käftvänliga NUK Original-formen i enlighet med de senaste medicinska fynden, är NUK-nappen lugnande än någonsin tidigare, eftersom den välbekanta formen gör att även ammande barn accepterar denna napp väl. Ammande mödrar har bekräftat att NUK-napp inte stör amning *.
Så det ger avkoppling och lugn under en tid, även för nya mammor. Dessutom orsakar NUK-nappar inte tänder och käftar. Den smala, platta och tunna sugdelen säkerställer detta. Det minimerar trycket på de små tänderna och käken och ger tungan tillräckligt med utrymme för den naturliga sugrörelsen. Ytterligare en anledning till att NUK-nappen uppskattas och rekommenderas av barnmorskor, barnläkare och ortodontister. Testresultaten talar också tydligt till nappen: 100% ** av de ifrågasatta ortodontisterna bekräftar att NUK-napparna inte orsakar käke eller tand felinriktningar, 95% * av spädbarn accepterar NUK-napp, 90% * av mödrar rekommenderar det och 92% * av ammande mödrar bekräftar att NUK-napp inte försämrar amning.

* Oberoende marknadsundersökning, 307 mödrar Tyskland 2017.
** Oberoende marknadsundersökning, 50 tandläkare, 50 barnläkare och 50 barnmorskor Tyskland 2017.

För kärleken till hållbarhet: NUK Soother med återanvändbar förpackning
Hållbarhet är mycket viktigt för oss. Vi vill ge föräldrarna möjlighet att använda vår förpackning efter uppackning istället för att kasta bort den. Varje NUK-napp kommer nu i en robust, återanvändbar låda som håller nappen ren och skyddar den - en idealisk lösning för att skydda barnets favoritkamrat från smuts och fukt, särskilt när du reser.

NUK Trendline Night silikonmugg - det perfekta sömnhjälpen för spädbarn
NUK Trendline Night-napp är inte bara roligt att använda under dagen utan hjälper också våra små att hitta vägen till drömmarnas land. Tack vare det ofarliga självlysande materialet i nappknappen lyser de söta motiven i en mjuk glöd även i mörkret. Den anatomiskt formade munplattan med platt knapp undviker tryckpunkter i mage och sidoposition, vilket gör nappen idealisk för att somna. Det klara silikonmaterialet är lätt att rengöra och är särskilt temperaturbeständigt. Den är fri från skadliga ämnen, koktålig, luktfri, transparent och har en slät yta.

Alla NUK-nappar har NUK Air System. En ventil låter luften komma ut från sugdelen. Detta håller det snyggt och mjukt och lindrar käften.

Produktdetaljer:
  • Knapp med glöd i mörk effekt - ofarligt självlysande material.
  • Anatomiskt formad munplatta med platt knapp för att undvika tryckpunkter i benägen och sidoläge - perfekt för att somna
  • Tunn och smal spenhals minskar trycket på käken och tänderna
  • Platsugande del och slät undersida - för mer utrymme för naturlig sugrörelse
  • Återanvändbar napplåda, BPA-fri
  • 4 st

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare

NUK Napp Natt & Dag Gr. 2 Silikonflicka 2 x Set med
NUK Napp Natt & Dag Gr. 2 Silikonflicka 2 x Set med
119 kr