👶 10% STORKRABATT
👶 10% STORKRABATT
Använd rabattkoden:
OSJ145762
00
tim
00
min
00
sek
Infoi
NUK Napp Genius storlek 2 silikon pojke 2 x uppsättning 2

NUK Napp Genius storlek 2 silikon pojke 2 x uppsättning 2


Pris
163 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A306770

NUK Napp Genius storlek 2 silikon pojke 2 x uppsättning 2
Texten har översatts automatiskt.
NUK Genius: alltid ett bra val
När du väljer en napp för ditt barn litar många föräldrar på NUK Genius. Det tillgodoser barnets medfödda behov av att suga, lugna och trösta. När spädbarn suger aktivt på nappen, stöder det viktig träning av mun- och käkmusklerna, vilket främjar en sund oral utveckling. Dess käftvänliga NUK-form utvecklades med medverkan av medicinska experter och optimeras ständigt. Nu har det varit möjligt att ytterligare förbättra den käftvänliga formen, vilket gör NUK Genius-nappen ännu mer tandvänlig.

Optimal anpassning
Genius är särskilt mjukt på överst på sugdelen och anpassar sig därför optimalt till barnets gom.

Mer fritt utrymme
Den extra platta sugdelen ger tungan ännu mer fri yta och möjliggör en naturlig sugning rörelse. Tack vare den smidigare övergången från spenhalsen till den sugande delen känns nappen särskilt bekant och naturlig för barnet.

Mindre tryck på käken och tänderna
Genius spenhals är ännu tunnare och smalare för att minska trycket på käken och tänderna. Det klara silikonmaterialet är lätt att rengöra och är särskilt temperaturbeständigt. Den är fri från skadliga ämnen, koktålig, luktfri, transparent och har en slät yta. NUK Genius - napp för hälsosam helhetsutveckling.

Produktinformation:
  • Ännu mer tandvänligt tack vare förbättrad form: mindre tryck på käken och tänderna
  • Utvecklad och optimerad med involvering av tandläkare
  • Extra mjuk topp och extra platt sugdel, extra tunn och särskilt smal spenhals
  • Optimal anpassning till gommen och mer fritt utrymme för tungan
  • Återanvändbar transportlåda, BPA-fri
  • 4 stycken

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare

NUK Napp Genius storlek 2 silikon pojke 2 x uppsättning 2
NUK Napp Genius storlek 2 silikon pojke 2 x uppsättning 2
163 kr