Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

NUK First Choice Disney Winnie the Pooh
Tillfälligt slutsåld

NUK First Choice Disney Winnie the Pooh


Pris
92 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A299438

EAN: 4008600369264

NUK First Choice Disney Winnie the Pooh
Texten har översatts automatiskt.
Winnie the Pooh och hans vänner i NUK-sortimentet
Den glada Winnie the Pooh, den ständigt populära björnen, pryder nu NUK-sortimentet med hjärtvärmande design. Förutom hans smekmånad följer Tigger och I-Aah honom på hans spännande resa in i NUK-produktvärlden. Med mod, nyfikenhet och framför allt vänskap bemästrar Winnie the Pooh och hans vänner varje spännande äventyr. Upptäck kollektionen nu!

NUK Trainer Cup: Att lära sig att dricka är enkelt
NUK Trainer Cup gör övergången från flaska till kopp lättare för spädbarn. Den mjuka drickspipen är särskilt skonsam mot gommen och tandköttet. De ergonomiskt formade handtagen gör det även möjligt för din lilla att hålla koppen utan problem med hela handen eller fingrarna. Och för att förhindra översvämning är NUK Trainer Cup 100% läckagesäker och ett extra lock säkerställer att koppen transporteras rent och säkert.

NUK Trainer Cup - ett fast grepp, skonsamt mot munnen
Koppen är tillverkad av ett högkvalitativt och robust material, 100% BPA-fritt och tryckt med söta motiv. Den består av endast ett fåtal enskilda delar som kan demonteras och monteras på nolltid alls. Alla delar är enkla och effektiva att rengöra.

NUK Evolution Cups - rätt kopp för varje utvecklingsstadium
Att lära sig att dricka självständigt är ett av de viktigaste stegen i ditt barns utveckling och är en verklig utmaning av tålamod och skicklighet. Det är därför vi har utvecklat NUK Evolution Cups - drickskoppar med olika drickfästen som växer med ditt barn. Varje kopp är utformad för att passa in i en annan inlärningsfas och kan enkelt ändras när ditt barns förmågor ökar. Dessutom är alla drickfästen 100% läckagesäkra. På så sätt får ditt barn alltid den uppmuntran han eller hon behöver för tillfället och det roliga med att lära sig att dricka bibehålls.

produktdetaljer:
  • Mjuk silikondrinkpip för barn från 6-18 månader
  • Tema: Winnie the Pooh
  • Design Beige
  • fyllningsmängd: 230 ml
  • Mjuk drickpip, särskilt skonsam mot smak och tandkött
  • Ergonomiskt formade handtag - lätta att ta håll för små händer
  • Kopp av robust material (PP), med skyddskåpa för på vägen
  • Fri från BPA
  • Motiv i unik design, begränsad utgåva

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare