Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

NUK Dummy-kedja Disney Winnie the Pooh
Tillfälligt slutsåld
Pris
57 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A299468

EAN: 4008600368212

NUK Dummy-kedja Disney Winnie the Pooh
Texten har översatts automatiskt.
Winnie the Pooh och hans vänner i NUK-sortimentet
Den glada Winnie the Pooh, den ständigt populära björnen, pryder nu NUK-sortimentet med hjärtvärmande design. Tillsammans med sin smekmånad följer Tigger och I-Aah honom på hans spännande resa in i NUK-produktvärlden. Med mod, nyfikenhet och framför allt vänskap bemästrar Winnie the Pooh och hans vänner varje spännande äventyr. Upptäck samlingen nu!

Varför en nappkedja?
Dummy-kedjor är mycket praktiska eftersom de förhindrar att dummies faller på golvet eller går vilse. Dummy NUK-kedjan kan enkelt fästas på ditt barns kläder tack vare det enkla klipsystemet.
Nappkedjan är fäst vid nappen med en krok. NUK-kedjorna i napp är gjorda av högkvalitativ plast - robust, okrossbar och finns i olika utföranden. Dummy-kedjorna är lämpliga för varje användning och ser till att dummy stannar där den hör hemma. De är också ett vackert tillbehör med sina vackra Design s.

Vad måste du vara uppmärksam på när du köper dummykedjor?
Du frågar dig ofta om säkerheten för din barn garanteras när man bär dummykedjor. Svaret är enkelt NUK: Ja - eftersom NUK-kedjorna uppfyller gällande europeisk säkerhetsstandard kan du använda dem utan tvekan. Endast i sängen, i vaggan eller i lekhallen bör kedjorna inte bäras.

produktdetaljer:
  • Praktiskt och pålitligt klippsystem för enkel öppning och stängning
  • Enkel fastsättning av kedjan på napp
  • Lämplig för nappar med ring
  • Högkvalitativa och robusta
  • Motiv i unik design

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Dummy-kedja Disney Winnie the Pooh
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Laddar innehåll...

Våra bästsäljare