Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
NUK Dryckflaska Aktiv kopp blå
Pris
90 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A299472

EAN: 4008600369981

NUK Dryckflaska Aktiv kopp blå
Texten har översatts automatiskt.
Winnie the Pooh och hans vänner i NUK-sortimentet
Den glada Winnie the Pooh, den ständigt populära björnen, pryder nu NUK-sortimentet med hjärtvärmande design. Förutom hans smekmånad följer Tigger och I-Aah honom på hans spännande resa in i NUK-produktvärlden. Med mod, nyfikenhet och framför allt vänskap bemästrar Winnie the Pooh och hans vänner varje spännande äventyr. Upptäck kollektionen nu!

NUK Active Cup med mjuk drickpip i silikon, 300 ml, läckagesäker, med klämma, från 12 månader, BPA-fri
Det är otroligt vad barn lär sig i en år. Men om du kan göra mer och är mer aktiv, borde du dricka mer! NUK Active Cup är perfekt för aktiva barn och rymmer 300 ml för den stora törsten. Tack vare den läckagesäkra dricksrännan i silikon är den den perfekta följeslagaren när du är ute och reser. Rören är utrustad med NUK Air System och har en integrerad mjuk zon. Flaskan är tillverkad av extremt robust och beständig polypropen (PP). Den genomskinliga skyddskåpan skyddar pipen från smuts.
Active-koppen kan fästas i byxor eller en väska, till exempel med en integrerad klämma. Som alla produkter i First Choice-systemet kan den fritt kombineras med andra artiklar i NUK First Choice-sortimentet och kan därför omvandlas snabbt och enkelt med det matchande dricksfästet för yngre eller äldre barn.

produktinformation:
  • Design: blå
  • BPA-fri
  • Innehåll: 300 ml
  • Ålder: från 12 månader
  • Spilltät på vägen
  • Motiv i unik design
  • Drickpip av silikon med integrerad mjuk zon
  • Sponsrad

    product_detail_ad

    Fraktinformation

    Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

    Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

    Märke

    NUK

    NUK – I goda händer från första början

    NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

    Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

    Omdömen

    Produktomdömen från våra kunder: NUK Dryckflaska Aktiv kopp blå
    5
    33 Produktomdömen
     
    5 Stjärnor
    | 32
     
    4 Stjärnor
    | 1
     
    3 Stjärnor
    | 0
     
    2 Stjärnor
    | 0
     
    1 Stjärna
    | 0
    Vad är eKomi?

    100% äkta feedback från kunder

    Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

    Våra bästsäljare

    NUK Dryckflaska Aktiv kopp blå
    NUK Dryckflaska Aktiv kopp blå
    90 kr