FEM APSTARKA RABATTER! 💪
FEM APSTARKA RABATTER! 💪
Endast idag:
Spara upp till 550 kr
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

NUK Drinking Evolution Magic cup Cup från 8: e månaden Motiv: Frozen Olaf
Tillfälligt slutsåld

NUK Drinking Evolution Magic cup Cup från 8: e månaden Motiv: Frozen Olaf


Variant:
 • NUK Drinking Evolution Magic cup Cup från 8: e månaden Motiv: Frozen Olaf
  Tillfälligt slutsåld
 • NUK Drinking Evolution Magic cup Cup från 8: e månaden Motiv: Frozen Princess Elsa

Pris
133 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A286605

EAN: 4008600352884

NUK Drinking Evolution Magic cup Cup från 8: e månaden Motiv: Frozen Olaf
Texten har översatts automatiskt.
"Isdrottningen Elsa och hennes syster Anna väntar på nästa spännande äventyr tillsammans med Olaf snögubben. De kärleksfulla motiven i den begränsade NUK Disney Frozen Edition för kontroller både unga och gamla fans och följer dem i deras spännande vardag.

Att lära sig dricka självständigt är ett av de viktigaste stegen i barnets utveckling. NUK Magic Cup gör det möjligt för barnen att dricka som vuxna - precis som från en vanlig kopp och från alla sidor. Skillnaden ""magi"": koppen kan inte läcka. En silikonskiva förseglar koppen på insidan. Dricka är fortfarande låser lek: suga helt enkelt på kanten på koppen och den fina fälgförseglingen öppnas - att lära sig att dricka är magi!

Magic cup är tillverkat av högkvalitativa och robusta material, 100% BPA-gratis och tryckt med söta motiv. Den består av bara några enkla delar som enkelt kan tas och rengöras: Lägg det helt enkelt i diskmaskinen. Och för att hålla NUK Magic cup ren och säker när du är på språng skyddar ett extra lås koppar, som NUK är kompatibel med alla delar av NUK Evolution Cup-sortimentet.

Att lära sig dricka oberoende är en av de viktigaste stegen i barnets utveckling och är en verklig utmaning för tålamod och skicklighet. Det är tillgängligt vi har utvecklat NUK Evolution Cups, tre nya dryckekoppar som växer med ditt barn. Varje kopp är utformad för att passa en annan inlärningsfas och kan enkelt bytas ut när barnets förmågor växer. På det här sättet får barnet alltid det uppmuntran som det skulle behöva vid tiden och det roliga med att lära sig att dricka bibehålls. Alla tre tillbehör är 100% läckagesäkra. Alla bifogade filer som ingår i praktiken NUK Evolution cup-dricksuppsättningen: Upptäck nu koppen som växer med ditt barn!


produktinformation:
 • Drickning från alla sidor genom 360 ° dricksrand
 • Tätning av silikonskiva förhindrar spill och spill
 • Tillverkad av högkvalitativ polypropen, BPA-fri, med skyddslock för på väg
 • Motiv i unik design, begränsad utgåva
Tekniska detaljer:
 • Ålder: Från 8: e månaden
 • Dricksrand - 360
 • Tema: Fryst - Olaf
 • fyllningsmängd: 230 ml
 • Material: Polypropylen
 • BPA-fria
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare