NUK Drinking Cup Action Cup 230 ml med sugrör Disney Mickey

NUK Drinking Cup Action Cup 230 ml med sugrör Disney Mickey


Pris
130 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produkter ur serien:NUK Mickey und Minnie Maus

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A286768

EAN: 4008600348436

NUK Drinking Cup Action Cup 230 ml med sugrör Disney Mickey
Texten har översatts automatiskt.
Den världsomspännande Disney-serien Mickey Mouse är 90 år gammal och NUK firar med: Klassiskt modern e Designs dekorerar NUK Action Cup för första gången och inspirerar inte bara de små Disney-fansen!

NUK Action Cup följer med barnet från 12 månaders ålder när han eller hon blir mer aktiv och rörelse och hantering är i förgrunden. Det mjuka halm är flexibelt och skonsamt mot gommen och tandköttet. Tack vare den praktiska vridningen och vridfästet försvinner den med en vridning i locket. På vägen försvinner halmen med en vridning i locket, så att allt förblir trevligt och torrt. Denna NUK-kopp som dricker innehåller också en ventilationsventil som garanterar ostörd drickning.

NUK Action Cup är tillverkad av högkvalitativa och robusta material, 100% BPA-fria och tryckta med söta motiv. Alla delar är enkla och effektiva att rengöra. Dessutom kan NUK Action Cup enkelt demonteras och återmonteras. Drickens kopp i midjan gör det lätt för små barns händer att räcka till det: NUK Action Cup följer dina små på små och stora äventyr i vardagen.

Att lära sig dricka självständigt är en av de viktigaste stegen i barnets utveckling och är en verklig utmaning för tålamod och skicklighet. Det är möjligt som Evolution Cups har NUK utvecklat tre nya dricksmuggar som växer med ditt barn. Varje kopp är utformad på ett sådant sätt att passera i en annan inlärningsfas och lätt kan bytas ut när barnets förmåga att lära sig ökar - helt individuella och anpassad till den yngsta inlärningstakten.

produktinformation:
 • Innehåller 230 ml vätska, lämplig för barn från 12 månader
 • Mjukt halm, skonsamt mot gommen och tandkött
 • Twist lås skyddar halm på vägen
 • Kopp gjord av robust plast (PP), BPA-fri
 • NUK Evolution cup serie
> Tekniska detaljer:
 • Ålder: Från den 12: e månaden
 • Design Beige
 • Tema: Mickey Mouse
 • fyllningsmängd: 230 ml
 • Skruvlock
 • Material: Polypropylen (PP)
 • BPA-fritt

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare

NUK Drinking Cup Action Cup 230 ml med sugrör Disney Mickey
130 kr