» Familjebonus: 10% rabatt «
» Familjebonus: 10% rabatt «
Kopiera koden:
JB123067
00
tim
00
min
00
sek
Rabattvillkori

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

NUK Dricksflaska Kiddy Cup-motiv: ekorre 300 ml med drickspip
Tillfälligt slutsåld

NUK Dricksflaska Kiddy Cup-motiv: ekorre 300 ml med drickspip


Variant:

Pris
87 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A286568

EAN: 4008600351573

NUK Dricksflaska Kiddy Cup-motiv: ekorre 300 ml med drickspip
Texten har översatts automatiskt.
Så snart barn får sina första tänder älskar de att använda dem! NUK Kiddy cup har använt och drickspip av robust plast (polypropylen). Den tål de små tänderna och är den korta slitstarken. NUK Kiddy kopp har 300 ml för den stora törsten och dess midjeform gör det enkelt för små barns händer att greppa och hålla. Den läckagesäkra och smidiga ventilen kan enkelt tas bort från dricksinsatsen för okomplicerad och grundlig rengöring. Tack vare den flexibla anslutningen till dricksinsatsen är det garanterat att det inte går vilse. Koppen och dess individuella delar är lämpliga för diskmaskinrengöring. Kiddy cup är kompatibel med alla produkter i NUK First Choice-systemet. Den kan enkelt utrustas med alla andra First Choice-dryckesutrustningar och växer därmed med barnets förmåga.

produktinformation:
 • Drickspip av robust plast (PP) tål små tänder
 • Läcksäker och jämn ventil för enkel drickning
 • Kopp gjord av lätt och robust material
 • Olika färger och motiv
Tekniska detaljer:
 • Ålder: Från den 12: e månaden
 • Designblå
 • Dekoration: Ekorre
 • fyllningsmängd: 300 ml
 • Material: Polypropylen
 • >
 • BPA-fritt

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare