NUK Drickkopp Mini Magic Cup 160 ml från 6: e månaden Design: Disney Minnie Mouse

NUK Drickkopp Mini Magic Cup 160 ml från 6: e månaden Design: Disney Minnie Mouse


Variant:
 • NUK Drickkopp Mini Magic Cup 160 ml från 6: e månaden Design: Disney Minnie Mouse
 • NUK Dricka kopp Mini Magic Cup 160 ml från 6: e månaden Design: Disney Mickey Mouse

Pris
122 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A300480

EAN: 4008600378204

NUK Drickkopp Mini Magic Cup 160 ml från 6: e månaden Design: Disney Minnie Mouse
Texten har översatts automatiskt.
" NUK Mini Magic Cup möter de populära seriefigurerna Mickey & Minnie Mouse
Endast en kort stund kan våra yngsta barn lära sig att dricka självständigt med de världsberömda Disney-karaktärerna Mickey & Minnie Mouse. Klassiska moderna e-designar pryder NUK Mini Magic Cup och glädjer både små och stora Disney-fans. Upptäck de unika motiven nu!

Lära sig att dricka inom räckhåll
NUK Mini Magic Cup gör det möjligt för även de minsta barnen att dricka som de vuxna. 360 ° dricksfälg uppmuntrar och tränar dricka från alla håll - nästan som en vanlig kopp. Den ""magiska"" skillnaden: koppen kan inte läcka, eftersom en silikonskiva förseglar fästet på insidan. Att dricka är fortfarande barnlek: Ditt barn behöver bara suga på koppens kant. Koppen är också extra liten och praktisk. Tack vare de ergonomiska handtagen kan även små fingrar och händer hålla det enkelt. Och så att NUK Mini Magic Cup förblir ren och säker överallt, skyddar ett extra lock det.

NUK Mini Magic Cup - dricker som vuxna, speciellt för de små
Koppen är gjord av ett högkvalitativt och robust material och tryckt med söta motiv . Den består av endast ett fåtal enskilda delar som kan demonteras och monteras på nolltid. Alla delar är enkla och effektiva att rengöra.

NUK Evolution Cups - rätt kopp för varje utvecklingssteg
Att lära sig att dricka självständigt är ett av de viktigaste stegen i ditt barns utveckling och är en verklig utmaning för tålamod och skicklighet. Av den anledningen har vi utvecklat NUK Evolution Cups - drickkoppar, i två storlekar och med olika drickfästen som växer med ditt barn. Varje kopp är utformad för att passa in i en annan inlärningsfas och kan enkelt ändras när ditt barns förmågor ökar. Dessutom är alla drickfästen 100% läckagesäkra. Så ditt barn får alltid det stöd han eller hon behöver just nu och det roliga med att lära sig att dricka.

produktdetaljer:
 • Design: Röd
 • Tema: Disney Minnie Mouse
 • Material: polypropen / silikon
 • Rymmer upp till 160 ml
 • Lämplig för barn från 6 månader
 • Drickfältet gör det enkelt att dricka från alla sidor
 • Mjukt , ergonomiska handtag för enkel grepp
 • Integrerad luftningsventil för ostörd drickning
 • Läckagesäker på grund av silikontätningsskiva
 • Lätt att montera och rengöra
 • Diskmaskin säker
 • Med konsumentvänlig, praktisk skala
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare

NUK Drickkopp Mini Magic Cup 160 ml från 6: e månaden Design: Disney Minnie Mouse
NUK Drickkopp Mini Magic Cup 160 ml från 6: e månaden Design: Disney Minnie Mouse
122 kr