👶 10% STORKRABATT
👶 10% STORKRABATT
Använd rabattkoden:
OSJ145762
00
tim
00
min
00
sek
Infoi
NUK Drickflaska First Choice Monochrome Animals 150 ml Grå / Rosa

NUK Drickflaska First Choice Monochrome Animals 150 ml Grå / Rosa


Pris
193 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A299447

EAN: 4008600372141

NUK Drickflaska First Choice Monochrome Animals 150 ml Grå / Rosa
Texten har översatts automatiskt.
Djurvännerna till NUK Monochrome Animals Limited Edition
Enkel, svartvitt design är inte bara väldigt trendig utan gynnar också dina små. För speciellt under de första månaderna av livet kan dina avkommor bäst uppleva höga kontraster. De förtrollande motiven från djur från hela världen inspirerar både unga och gamla. Av till svartvitt - Safari!

NUK First Choice-drickflaska
När ditt barn blir småbarn, säkerställer NUK First Choice-dricksflaska en smidig övergång från mammas bröst eller flaska till självständigt drickande. NUK First Choice mjuk silikondrink är behagligt mjuk och läckagesäker. Den har NUK Air System, som utjämnar undertrycket i flaskan. Detta minskar spädbarnskolik och skadlig luftsvälja.

Med högkvalitativ tiger silikon drickspip
NUK Silikon drickpipar är gjorda av högkvalitativ plast. Det klara silikonmaterialet är lätt att rengöra och är särskilt temperaturbeständigt. Den är fri från skadliga ämnen, koktålig, luktfri, transparent och har en slät yta - alla fördelar som är viktiga för en drickspip.

Fast grepp för barns händer
Handtagen är ergonomiskt formade och har halkskydd.

Lätt att rengöra och perfekt för matlagning
150 ml plastflaskan består av de beprövade First Choice-elementen som som extra bred flasköppning, skruvring, tätningsplatta och skyddslock. Alla komponenter kan enkelt tas bort från flaskan - perfekt för rengöring och matlagning. NUK First Choice drickflaska kan kombineras fritt med alla andra artiklar i NUK First Choice-sortimentet.

produktdetaljer:
  • Enkel övergång till oberoende drickande
  • 2x dricksflaskor av polypropen (PP), kapacitet 150 ml, BPA-fri, läckagesäker
  • Mjuk silikondrinkpip för barn från 6-18 månader
  • Ergonomiska handtag för säkert grepp
  • Motiv i unik design, begränsad upplaga

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare

NUK Drickflaska First Choice Monochrome Animals 150 ml Grå / Rosa
NUK Drickflaska First Choice Monochrome Animals 150 ml Grå / Rosa
193 kr