Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

NUK Drickflaska First Choice + Disney Winnie the Pooh
Tillfälligt slutsåld

NUK Drickflaska First Choice + Disney Winnie the Pooh


Variant:
  • NUK Drickflaska First Choice + Disney Winnie the Pooh
    Tillfälligt slutsåld
  • NUK Drickflaska First Choice + Disney Winnie the Pooh

Pris
90 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A299476

EAN: 4008600369998

NUK Drickflaska First Choice + Disney Winnie the Pooh
Texten har översatts automatiskt.
Winnie the Pooh och hans vänner i NUK-sortimentet
Den glada Winnie the Pooh, den ständigt populära björnen, pryder nu NUK-sortimentet med hjärtvärmande design. Förutom hans smekmånad följer Tigger och I-Aah honom på hans spännande resa in i NUK-produktvärlden. Med mod, nyfikenhet och framför allt vänskap bemästrar Winnie the Pooh och hans vänner varje spännande äventyr. Upptäck samlingen nu!

Den drickande NUK First Choice-flaskan
När ditt barn blir småbarn, garanterar den drickande NUK First Choice-flaskan en smidig övergång från mors bröst eller flaska till oberoende drickande. NUK First Choice mjuk silikondrink är behagligt mjuk och läckagesäker. Den har NUK Air System, som balanserar undertrycket i flaskan. Detta minskar spädbarnskolik och skadlig luftsväljning.

Med högkvalitativ tiger silikon drickpip
NUK Silikon drickpipar är gjorda av plast av hög kvalitet. Det klara silikonmaterialet är lätt att rengöra och är särskilt temperaturbeständigt. Den är fri från skadliga ämnen, koktålig, luktfri, transparent och har en slät yta - alla fördelar som är viktiga för en drickspip.

Fast grepp för barns händer
Handtagen är ergonomiskt formade och har halkskydd.

Lätt att rengöra och perfekt för matlagning
150 ml plastflaskan består av de beprövade First Choice-elementen som som extra bred flasköppning, skruvring, tätningsplatta och skyddslock. Alla komponenter kan enkelt tas bort från flaskan - perfekt för rengöring och matlagning.

produktinformation:
  • Enkel övergång till oberoende drickning
  • Mjuk drickspip av silikon för barn från 6-18 månader
  • Ergonomiska handtag för säkert håll
  • Dricksflaska av polypropen (PP), innehåll 150 ml, BPA-fri
  • Motiv i unik design

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare