NUK Dricka kopp Mini Evolution Magic Cup från 6: e månaden, blå

NUK Dricka kopp Mini Evolution Magic Cup från 6: e månaden, blå


Variant:
 • NUK Dricka kopp Mini Evolution Magic Cup från 6: e månaden, blå
 • NUK Drinking Cup Mini Evolution Magic Cup från 6: e månaden, lila
 • NUK Drinking Tumbler Mini Evolution Magic Cup från 6: e månaden, mynta

Pris
113 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A299423

EAN: 4008600351825

NUK Dricka kopp Mini Evolution Magic Cup från 6: e månaden, blå
Texten har översatts automatiskt.
" Lär dig att dricka inom räckhåll
NUK Mini Magic Cup gör att även ditt minsta barn kan dricka som de vuxna. 360 ° dricksfältet uppmuntrar och tränar att dricka från alla håll - nästan som en vanlig kopp. Den ""magiska"" skillnaden: koppen kan inte läcka, eftersom en silikonskiva förseglar fästet på insidan. Att dricka är fortfarande barnlek: Ditt barn behöver bara suga på koppens kant.
Koppen är också extra liten och praktisk. Tack vare de ergonomiska handtagen kan även små fingrar och händer hålla det enkelt. Och för att hålla NUK Mini Magic Cup ren och säker överallt, skyddar ett extra lock det.

NUK Mini Magic Cup - dricker som de stora, speciellt för de små
Bägaren är gjord av ett högkvalitativt och robust material, 100% BPA-fritt och tryckt med söta mönster. Den består av endast ett fåtal enskilda delar som kan demonteras och monteras på nolltid alls. Alla delar är enkla och effektiva att rengöra.

NUK Evolution Cups - rätt kopp för varje utvecklingsstadium
Att lära sig att dricka självständigt är ett av de viktigaste stegen i ditt barns utveckling och är en verklig utmaning för tålamod och skicklighet. Det är därför vi har utvecklat NUK Evolution Cups - drickkoppar, i två storlekar och med olika drickfästen som växer med ditt barn. Utbudet av koppar kan kombineras på olika sätt för att ge rätt kopp för varje utvecklingsstadium, och varje tillbehör är utformat för att passa ett annat inlärningsstadium och kan enkelt ändras när ditt barns förmågor ökar. Dessutom är alla drickfästen 100% läckagesäkra. Så ditt barn får alltid det stöd han eller hon behöver då och det roliga med att lära sig att dricka.

produktinformation:
 • Ålder: Från den sjätte månaden
 • Design Blue
 • fyllningsmängd: 160 ml
 • 360 ° - Drickfälgen kan användas från vilken sida som helst
 • Med skyddslock för vägen
 • Läckagesäker på grund av silikonskiva
 • Material: polypropen (PP)
 • Fri från BPA
"

Tillbehör

Pris
199 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare

NUK Dricka kopp Mini Evolution Magic Cup från 6: e månaden, blå
113 kr