noppies Långärmad skjorta Tacoma White

noppies Långärmad skjorta Tacoma White


Storleksguide
Variant:
  • noppies Långärmad skjorta Tacoma White
  • noppies Långärmad tröja Tacoma grå mynta

Pris
136 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A248186

noppies Långärmad skjorta Tacoma White
Texten har översatts automatiskt.
Långärmad Tacoma från Noppies är gjord av mjuk ekologisk bomull. Toppen har en rund halsringning och långa ärmar. På framsidan har det ett lekfullt djurtryck. Snäppfästet i nacken gör det enkelt att klä och klä av ditt barn.

Produktdetaljer:
  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Tvättbar upp till 40 ° C
  • GOTS-certifikat

GOTS är Global Organic Textile Standard och är världens ledande standard för textilier tillverkade av organiskt producerade material . Syftet med standarden är att säkerställa en hållbar produktion av textilier genom att certifiera de olika produktionsföretagen. Men inte bara de färdiga textilierna testas och certifieras. Hela produktionskedjan övervakas av GOTS. Från odling av ull till miljövänlig bearbetning av materialen till iakttagande av vissa sociala kriterier. Kemiska tillsatser måste till exempel uppfylla miljömässigt relevanta och toxikologiska kriterier.
För slutkonsumenten innebär GOTS-tätningen en hög säkerhetsnivå vid köp av textilier. Eftersom dessa alltid produceras ekologiskt och socialt rättvisa. Detta garanteras av GOTS med denna tätning.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

noppies Långärmad skjorta Tacoma White
136 kr