nomi by evomove Bygel Mini lime

Pris
399 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A221677

EAN: 5712476003786

nomi by evomove Bygel Mini lime
Nomi Mini är som en trygg arm runt ditt barn som ska lära sig att sitta vid bordet själv. Nomi Mini lever inte bara upp till de nya strängare säkerhetskraven, den ger också ett bekvämt stöd hela vägen runt utan att begränsa barnets rörelser.
Nomi Mini är enkel att montera.
Den sätts först fast under sätet och klickas sedan fast i ryggstödet. I enlighet med de nya EN-standarderna är öppningarna för barnets ben utformade för ökad säkerhet. Samtidigt säkerställer de rundade organiska formerna att barnet sitter bekvämt och inte begränsas i sina rörelser.
För det finns mycket att utforska, smaka och göra när man börjar sitta vid de vuxnas bord. Om ditt barn skjuter sig bakåt från bordet finns det små hjul som minskar risken att stolen tippar bakåt. Men kom ihåg att små barn alltid ska övervakas av en vuxen. När barnet börjar klättra upp och ned från stolen utan hjälp är det dags att ta bort bygeln.

OBS!
De avbildade plastdelarna och mittstommen ingår inte i leveransen.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

nomi by evomove Bygel Mini lime
399 kr