👗 20% RABATT PÅ MODE 👕
👗 20% RABATT PÅ MODE 👕
Kopiera rabattkoden:
FASH5016
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi
nip Sjukskötsats First Moments (två ammkottar) inkl. 2-kammare silikonlådanip Sjukskötsats First Moments (två ammkottar) inkl. 2-kammare silikonlåda

nip Sjukskötsats First Moments (två ammkottar) inkl. 2-kammare silikonlåda


Pris
87 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A283401

EAN: 4000821376007

nip Sjukskötsats First Moments (två ammkottar) inkl. 2-kammare silikonlåda
Texten har översatts automatiskt.
"De första ögonblicken som amningskottarna från nip ® är den nya tunnväggiga för att ge de mest naturliga dricksensans som kan användas för att upprätthålla den nära, intima anslutningen under amningen.

Den böjda triangulära formen med en trattdiameter på 20 mm (M) säkerställer hudkontakt mellan barnets näsa och mammas bröst, vilken stärker känslan av säkerhet och närhet. Den viktig högkvalitativa silikonen säkerställer och den största gud vidhäftning till mammas bröst. Ammerskapen är mycket accepterade av spädbarn, de utvecklades med barnmorskor och har fått en rekommendationer på 92% i praktiska testare med barnmorskor.

De rekommenderas bästa för barn som har svårt att sätta på kottarna, spädbarn med svagt sug, känsliga bröstvårtor och platta eller ihåliga bröstvårtor. Utöver det första ögonblicket ammkottar ingår och rådgivare med två kammare i produktsortimentet, vilket möjliggör hygienisk förvaring av två ammande kottar. En begagnad kon lagras separat från den andra och håller den hygieniskt ren för en andra ammningssession. Produkten är BPA-fri och ""Tillverkad i Österrike"".

Detaljer:
  • Speciellt tunnväggig för en naturlig naturlig dricksupplevelse
  • Utvecklad med stöd av barnmorskor
  • Böjd triangulär form med en trattdiameter på 20 mm (M)
  • Stöder vid svårigheter i montering eller känsliga bröstvårtor
  • Stödjer platta eller inverterade bröstvårtor
  • Hjälp för spädbarn med svagt sug
  • Med innovativ 2-kammarlåda
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

nip Sjukskötsats First Moments (två ammkottar) inkl. 2-kammare silikonlåda
87 kr