Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

nip  Mash skål äta grönt Uppsättning av 2, orange
Tillfälligt slutsåld

nip Mash skål äta grönt Uppsättning av 2, orange


Variant:

Pris
79 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A299671

EAN: 4000821415720

nip Mash skål äta grönt Uppsättning av 2, orange
Texten har översatts automatiskt.
"Det är dags för gröna, innovativa produkter, så mosskålen är inte längre densamma. Eat Green-skålen från nip ® består av över 90% förnybara råvaror (kolhydrater och vegetabiliska oljor (ingen palmolja)). Den gröna förpackningen är hållbar och ofarlig för miljön, papperet består av 100% återvunnen kartong. Uppsättningen med två brickor från Eat Green är särskilt lätt och lätt att hålla. Grötskålen är lämplig för spädbarn från 4 månader och är därför idealisk för de första mängderna gröt. Skålens höga kant gör det enkelt att skeda ut maten. Den minimalistiska designen i känsliga färger är särskilt populär och anpassar sig perfekt till nuvarande trender. Det fasta materialet är BPA-fritt och PVC-fritt. Den kan enkelt rengöras i diskmaskinen eller användas för uppvärmning i mikrovågsugnen. Mosskålarna är okrossbara och kan lätt klara grova landningar. Särskilt praktiskt, som Eat Green-kopparna, kan skålarna staplas inuti varandra så att de kan läggas bort mycket snabbt och enkelt. Kvalitet ""Made in Germany"".
I enlighet med mottot ""Från familjer för familjer"" känns nip ® särskilt engagerat i naturen och nästa generation. Följaktligen läggs stor vikt vid utvecklingen av miljövänliga produkter med hållbara tigermaterial och förpackningslösningar. Detta resulterar i ett hållbart och varierat nip ® grönt sortiment.

produktdetaljer:
  • Mosskål gjord av> 90% förnybara råvaror
  • Förpackningar gjorda av 100% återvunnet papper
  • Särskilt lätt och lätt att hålla
  • Skålens höga kant gör det enkelt att skeda ut maten
  • Breakproof material
  • Minimalistisk design i fina färger
  • Lämplig för diskmaskin och mikrovågsugn
  • Stapelbar i varandra
"

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare