Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

nip  Mash skål äta grön Uppsättning av 2, blå
Tillfälligt slutsåld

nip Mash skål äta grön Uppsättning av 2, blåPris
78 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A299670

EAN: 4000821415706

nip Mash skål äta grön Uppsättning av 2, blå
Texten har översatts automatiskt.
"Det är dags för gröna, innovativa produkter, så mosskålen är inte längre densamma. Eat Green-skålen från nip ® består av över 90% förnybara råvaror (kolhydrater och vegetabiliska oljor (ingen palmolja)). Den gröna förpackningen är hållbar och ofarlig för miljön, papperet består av 100% återvunnen kartong. Uppsättningen med två brickor från Eat Green är särskilt lätt och lätt att hålla. Grötskålen är lämplig för spädbarn från 4 månader och är därför idealisk för de första mängderna gröt. Skålens höga kant gör det enkelt att skeda ut maten. Den minimalistiska designen i känsliga färger är särskilt populär och anpassar sig perfekt till nuvarande trender. Det fasta materialet är BPA-fritt och PVC-fritt. Den kan enkelt rengöras i diskmaskinen eller användas för uppvärmning i mikrovågsugnen. Mosskålarna är okrossbara och kan lätt klara grova landningar. Särskilt praktiskt, som Eat Green-kopparna, kan skålarna staplas inuti varandra så att de kan läggas bort mycket snabbt och enkelt. Kvalitet ""Made in Germany"".
I enlighet med mottot ""Från familjer för familjer"" känns nip ® särskilt engagerat i naturen och nästa generation. Följaktligen läggs stor vikt vid utvecklingen av miljövänliga produkter med hållbara tigermaterial och förpackningslösningar. Detta resulterar i ett hållbart och varierat nip ® grönt sortiment.

produktdetaljer:
  • Mosskål gjord av> 90% förnybara råvaror
  • Förpackningar gjorda av 100% återvunnet papper
  • Särskilt lätt och lätt att hålla
  • Skålens höga kant gör det enkelt att skeda ut maten
  • Breakproof material
  • Minimalistisk design i fina färger
  • Lämplig för diskmaskin och mikrovågsugn
  • Stapelbar i varandra
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare