NICI Kudde Theodor, 46 x 29 cm

NICI Kudde Theodor, 46 x 29 cm


Pris
232 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A248436

NICI Kudde Theodor, 46 x 29 cm
Enhörningen Theodor är full av magi! Företaget Nici från den tyska Staden Altenkunststadt är ett bevis på framgång. Det började redan år 1986 med hemmatillverkade gosedjur i Michelau (Oberfranken, Tyskland) och är idag en av de ledande företagen i världen. Här har man använt sig av material med en hög kvalitét för att uppnå ett typiskt mjuka och gosiga Nici-tyget. Företagets ledstjärnor grundar sig på livsglädje, lagarbete, förtroende och ansvar.§Detaljer:
  • Storlek: ca. 46 x 29 cm
  • Färg: Fram- och baksida: rosa
  • Material: Plysch - 100 % Polyester
  • Stoppning: 100 % Polyester
  • Särskild egenskap: det är som att ligga på moln. Nici-djuret har rosa horn och två rosa stjärnor. Den är molnformad och blir snabbt barnets favorit.
  • Skötsel: tvättas i 30 grader.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

NICI Kudde Theodor, 46 x 29 cm
232 kr
Toppmärken