NICI Dragilu drake med träring
Pris
128 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A304195

EAN: 4012390437058

NICI Dragilu drake med träring
Texten har översatts automatiskt.
Den söta draken Draguli är en plyschvän och tar en leksak i en. Han är gjord av det högkvalitativa NICI-plyschmaterialet och kommer med en liten klocka i sin dummy, vilket belönar hans första rörelseförsök med ett mildt ljud.
Det är lämpligt för spädbarn från tre månader och tränar finmotorik som samt känslan av beröring och hörsel. De olika tygerna ger ditt barn haptiska stimuli och l aden att upptäcka och förstå.
En träring, som hålls mellan drakens båda armar med en kardborrfäste, kan enkelt tas bort för tvätt. Träringen kan också hjälpa till med tandvård eftersom den ger lindring för barnet genom att helt enkelt tugga på den.

Detta är den perfekta presenten för födseln!

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): ca. 11 x 7,5 x 15 cm
  • Material: plysch / polyester
  • Rengöring: skonsam tvättcykel vid 30 ° C.
  • Ålder: från 0 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

NICI Dragilu drake med träring
128 kr