New Classic  leksaker bogserbåtar
Pris
733 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A300888

EAN: 8718446009052

New Classic leksaker bogserbåtar
Texten har översatts automatiskt.
Med denna bogserbåt kan andra fartyg som tillhör hamnen dras eller skjutas. Alla produkter som tillhör hamnen passar ihop och är lämpliga för att lyfta containrarna antingen med kran eller på väg eller till sjöss.

New Class ic Toys erbjuder leksaker som bidrar till en positiv utveckling av barnet. Säkerhet och spelglädje står i förgrunden. Alla produkter från New Class ic Toys uppfyller de europeiska säkerhetsnormerna för leksaker.

Vårt sortiment av leksaker inkluderar produkter tillverkade av ärliga och hållbara material. Med New Class ic Toys överförs traditionellt spel till nästa generation på ett modernt sätt. På så sätt bidrar vi till att spela spelande och värdefullt.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 34,5 x 14,5 x 18 cm
  • Material: Trä
  • Ålder: från 3 år

Uppmärksamhet
Inte lämpligt för barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk!

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

New Classic  leksaker bogserbåtar
New Classic leksaker bogserbåtar
733 kr