NATURANA Amning-bh båge vit
Storleksguide

Pris
266 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A239786

NATURANA Amning-bh båge vit
Texten har översatts automatiskt.
De unga mödrarnas krav och behov är viktiga för oss och samtidigt ett incitament att utveckla och genomföra innovativa idéer. Den nya ammande bh är relativt ren design. Ett smalt band längs halsen och en matchande rosett mitt fram. Men det är inte ensamt: Denna slinga kan flyttas på bandet i riktning mot höger eller vänster kopp och markerar därmed var barnet ska placeras under nästa amning. En kreativ idé som det ultimata ammande hjälpmedlet för unga mödrar - eller en förtrollande detalj.

Produktdetaljer:
  • Material: 100% bomull
  • Tips: 90% polyamid och 10% elastan
  • Tvättas upp till 60 ° CVid återkomst, prova behå av hygieniska skäl så att ingen mjölk eller andra rester finns kvar på behån!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

NATURANA Amning-bh båge vit
266 kr