12% via appen | 10% via nätet
12% via appen | 10% via nätet
Endast idag:
på kategorin Barnrum!
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi
MUCKEL ® Babys värmekudde 14 x 15 cm
Pris
137 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A297288

EAN: 0791732466874

MUCKEL ® Babys värmekudde 14 x 15 cm
Texten har översatts automatiskt.
Till och med våra mormödrar litade på helande egenskaper hos fårull. Den naturliga ullen i ® Muckel-kudden lagrar den naturliga kroppsvärmen och behöver därför inte värmas konstgjort. Till skillnad från den välkända kornkudden är Muckel ®-kudden omedelbart klar för användning, tappar inte värmen och kan aldrig bli för varm. 14x15cm Muckel ®-kudde är lämplig för spädbarn och barn (upp till ca 5 år) för stöd i bröstet och magen. Varmvattenflaska och kudde kyla svalna efter en tid - Muckel ® kudden förblir alltid behaglig varm och ger en vilsam sömn.

produktinformation:
  • Omslag: 100% ekologisk bomull (kbA)
  • Fyllning: 100% ekologisk jungfrulig ull (kbT)
  • Tvätta inte fyllningen
  • Observera skötselsymboler
  • 100% naturlig
  • Fyllning kan ersättas med Muckel & reg care ull
Säkerhetsinstruktioner:
The Muckel ® kudde är inte en leksak och bör endast användas under vuxenövervakning. Se till att ditt barn inte sätter kudden i munnen. Dragkedjan bör endast öppnas av en vuxen (t.ex. för att tvätta kudden). Under tvätt är det bäst att hålla ullen i en plastpåse, utom räckhåll för barn. Muckel ® -kudden är en produkt med naturliga ingredienser och är inte lämplig för allergikare eller personer med immunbrist. Användning av värme rekommenderas inte för akut inflammatoriska eller febersjukdomar. Kontakta i så fall en läkare. Förvaring vid rumstemperatur är lämplig. VARA INTE KONSTNATIVT VÄRME (t.ex. i mikrovågsugn eller ugn)!

Tillbehör

Pris
68 kr
(136 kr / 100g)

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

MUCKEL ® Babys värmekudde 14 x 15 cm
137 kr