miniland termibag silkeslen värmepåse rosa 350ml

miniland termibag silkeslen värmepåse rosa 350ml


Pris
121 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A265706

EAN: 8413082892425

miniland termibag silkeslen värmepåse rosa 350ml
Texten har översatts automatiskt.
Praktisk isotermväska för vakuumkolvar och babyflaskor.

Hålltemperaturer sedan längre
Dessa påsar fungerar som ett extra isolerande lager av vakuumkolvarna och hjälper till att skydda dem från effekterna av den omgivande temperaturen och den högsta temperaturen på dryckerna längre.

En avslappnad design och för vakuumkolvarna i alla storlekar
Den silkeslen termibag-serien av isolerade väskor är speciellt designad för isolerade kolvar med en kapacitet på cirka 350 ml och 500 ml och finns i två versioner så att du kan förvara dina termobags i ett lås jag önskar färg. Väskorna är också perfekta för att transportera de silkeslen termokolvarna från Miniland.

Slitstarka material för att få skydda
Väskorna är tillverkade av mycket resistenta material och skyddar handling vakuumkolvarna lagras i dem från skavning, slag och repor.

Att ta dig med dig att gå
Du kan välja väskan i rätt storlek för vakuumkolven i fråga och sedan ta det med dig vart du går. Väskorna är idealiska för att ta med på resan eller när barnet lämnas för att ta hand om en annan person. Väskan kan också fästas i barnvagnen med sin bärrem, vilket gör det enda enklare att transportera.

Barnets mat är alltid gör om att göra
Du kan låta ditt barns mat hemma och ta det med dig vart du än går. Jag benämner isotermiska påsen hålls temperaturen på barnmat i timmar.

Kan öppnas via en övre blixtlås
Den isotermiska fickan kan öppnas av en dragkedja på sin övre sida. På det här sättet kan den isolerade flaskan som transporteras inuti köpa utan att behöva ta bort den.

produktinformation:
  • Isolerande
  • Material av hög kvalitet
  • Två storlekar
  • Att ta med dig vart du går
  • Bekväm bärrem att hänga upp
  • Kan öppnas via en övre blixtlås

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

miniland termibag silkeslen värmepåse rosa 350ml
121 kr