12% via appen | 10% via nätet
12% via appen | 10% via nätet
Välj din rabattkod på
kategorin leksaker!
00
tim
00
min
00
sek
Hämta här!i
Mega Bloks laggard
Pris
305 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A296776

EAN: 0887961879582

Mega Bloks laggard
Texten har översatts automatiskt.
Småbarn kommer att älska den här lilla hunden att jaga efter och de 15 stora byggstenarna kommer att bli en verklig glädje att se. Byggstenarna fungerar som mat för valpen och placeras helt enkelt i munnen. Hunden kan tas för en promenad i koppel, och byggstenarna visas som små högar. Byggstenarna passar också direkt på hundens huvud, rygg och mun.

Produktinformation:
  • Innehåll: 1 valp på hjul och 15 stora, robusta byggstenar som passar direkt på huvudet, ryggen och munstycket på valp.
  • Byggstenarna kan förvaras i doggie - bara placera byggstenarna i munnen, gå sedan hunden i koppel, så kommer byggstenarna att visas som högar.
  • Perfekt för små barns händer
  • Främjar grovmotorik och stimulerar fantasin
  • Byggstenarna är kompatibla med alla byggleksaker från Mega Bloks, så ingenting står i vägen för oändliga lära sig roligt!
  • Ålder: från 12 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Mega Bloks

Mega Bloks - Skoj för hela familjen

Mega Bloks är en nordamerikansk leksakstillverkare som för tillfället levererar till över 100 länder i världen. Företaget, som ägs av Mattel, använder en del av sin årliga omsättning för utveckling och innovation av nya leksaker.

I sortimentet ingår byggleksaker, bilar, pysseltillbehör såväl som brädspel för hela familjes underhållning.

Våra bästsäljare

Mega Bloks laggard
305 kr