Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

MAXI COSI Bältesstol Morion i-Size Basic Red
Tillfälligt slutsåld

MAXI COSI Bältesstol Morion i-Size Basic Red


Variant:
 • MAXI COSI Bältesstol Morion i-Size Basic Red
  Tillfälligt slutsåld
 • MAXI COSI Bältesstol Morion i-Size Basic Svart
 • MAXI COSI Barnstol Morion i-Size Basic Blue

Pris
2047 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A288107

EAN: 8712930163046

MAXI COSI Bältesstol Morion i-Size Basic Red
Barn växer så himla fort! Nu är det redan dags för en stol som med förlängningsbar rygg! När du bestämmer dig förMaxi-Cosi Morion i-Size köper du en praktisk och lättanvänd bilbarnstol med de allra högsta i-Size-säkerhetsstandarderna som växer i takt med barnets längd från 100 till 150 cm. Morion i-Size är en funktionell bilbarnstol som inte gör avkall på säkerheten. Morion i-Size har ISOFIX-fästen för enkel och snabb installation i bilen. Med ISOFIX får man till och med ypperlig stabilitet när barnet inte sitter i bilbarnstolen.

Produktdetaljer:
 • i-Size Bilbarnstol med högt ryggstöd
 • Monteras med isofix
 • Enkelt att justera nackstödet och ryggstödet.
 • Avtagbar och tvättbar klädsel (upp till 30 grader)
 • Sidoskydd
Tekniska detaljer:
 • Mått (L x B x H): 55 x 49 x 56 - 72 cm
 • Vikt: 5,7 kg

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Maxi Cosi

MAXI COSI – Banbrytande säkerhet för ditt barn

MAXI COSI har utvidgat sitt sortiment av baby- och barnprodukter ända sedan 1994 när märket köptes av kanadensiska Dorel Industries Inc. För att just säkerhet är en hjärtesak för MAXI COSI klarar deras bilbarnstolar även de striktaste europeiska säkerhetstesten. Tack vare fokusen på säkerhet är MAXI COSI idag en av de ledande märkena i världen när det gäller bilbarnstolar,  barnvagnar och bärselar. MAXI COSI är märket som har något att erbjuda alla barn ända från födseln upp till skolåldern.


Våra bästsäljare