20% RABATTKOD PÅ MODE! 👕
20% RABATTKOD PÅ MODE! 👕
Kopiera rabattkoden:
FASH14770
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
MATADOR ® Maker MXL träkonstruktionssats

MATADOR ® Maker MXL träkonstruktionssatsPris
1703 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A298694

EAN: 9007102211519

MATADOR ® Maker MXL träkonstruktionssats
Texten har översatts automatiskt.
En koncentrerad mängd byggnadskul! Med Maker XL kan grupper av barn fördjupa sig i teknologiens värld på ett lekfullt sätt. Förpackningarna innehåller allt som behövs för kreativ byggnad. Byggstenar i olika former och storlekar, anslutningsstavar i olika längder, hjul, axlar, bygginstruktioner och, naturligtvis, verktygssatser för att spela i ett lag. MATADOR XL är idealisk för familjer, grupper av barn, förskolor, barnomsorg osv. Bulkpaket rekommenderas för upp till 3 barn.
Maker träkonstruktionssatser från huset Matador främjar motorernas och mentala utvecklingen av små barn från 3 års ålder. Med hjälp av sin egen Matador-hammare sätts byggstenarna och pinnarna ihop och småbarn utvecklar manuell skicklighet på ett lekfullt sätt.

Strukturerna kan alltid demonteras och återmonteras till en ny struktur med de speciella Matador-tängerna. . Träbyggstenarna med måtten 4x4 cm är anpassade till småbarns handstorlek. De illustrerade bygginstruktionerna stöder oberoende byggnad. Sex olika huvudlådor i olika storlekar (från 34 till 350 komponenter) och användbara kompletterande lådor gör att våra barn kan arbeta efter sitt hjärta.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x djup): 38,5 x 35 x 14,5 cm
  • Innehåll: 350 delar
  • Verktyg ingår: 3 x hammare, 3 x tång, 3 x kil
  • Mallbroschyr: Bygginstruktion med byggnadsidéer 55
  • Material: österrikiskt rött bokträ
  • Ålder: Från 3 år
Se upp!
Passar inte för barn under 3 år! Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

MATADOR ® Maker MXL träkonstruktionssats
1703 kr