Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

MATADOR ® Maker M263 Träkonstruktionssats
Tillfälligt slutsåld

MATADOR ® Maker M263 TräkonstruktionssatsPris
1128 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A298693

EAN: 9007102212639

MATADOR ® Maker M263 Träkonstruktionssats
Texten har översatts automatiskt.
Maker M263 erbjuder den största konstruktionssorten i Maker-serien. Med sina 93 modeidéer och kompakta 4 kg är det helt rätt för små byggare som redan uppnår fantastiska saker. Bygg en Formel 1 tävlingsbil och bli hastighetsstjärnan i din egen tävlingsbana, bygg din egen flygplats eller utrusta din mässplats med randiga spel ... kul och idéer utan slut!
The Maker träkonstruktionssatser från huset Matador marknadsföra små och små barn från 3 år. Med hjälp av sin egen Matador-hammare sätts byggstenarna och pinnarna ihop och småbarn utvecklar manuell skicklighet på ett lekfullt sätt.

Byggnaderna kan alltid demonteras med de speciella Matador-tängerna och återmonteras till en ny struktur . Träbyggstenarna med måtten 4x4 cm är anpassade till småbarns handstorlek. De illustrerade bygginstruktionerna stöder oberoende byggnad. Sex olika huvudlådor i olika storlekar (från 34 till 350 komponenter) och användbara kompletterande lådor gör att våra barn kan arbeta efter sitt hjärta.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x djup): 38,3 x 25,5 x 19 cm
  • Innehåll: alla delar av M175 + 88 delar = 263 delar
  • Verktyg ingår: hammare, tång , kil
  • broschyr: bygginstruktioner med 93 byggnadsidéer
  • Material: österrikiskt rött bokträved
  • Ålder: Från 3 år
Uppmärksamhet!
Passar inte för barn under 3 år! Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare