Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

MATADOR ® Explore r E407 Träkonstruktionssats
Tillfälligt slutsåld

MATADOR ® Explore r E407 TräkonstruktionssatsPris
1280 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A298700

EAN: 9007102114070

MATADOR ® Explore r E407 Träkonstruktionssats
Texten har översatts automatiskt.
"Väderkvarnen skaller, helikoptern håller på att landa, byggnadsarbetarna är upptagna på jobbet och kranförare flyttar de tunga lasterna. E407 har mycket på gång! E407 med sina 407 delar inklusive verktyg och bygginstruktioner främjar teknisk och fysisk förståelse. Att lära sig genom lek är roligt!

MATADOR Utforska r träkonstruktionssatser är unika i världen för att utveckla och förverkliga barns fantasier. På grund av deras unika noggrannhet för trä passar de förutsättningen för enkla och komplexa modeller. Precisionsborrade byggstenar, noggrant anslutna stänger, axlar och hjul - en mängd olika konstruktioner som har fascinerat unga och gamla i generationer.
Matador-hammaren kan användas för att bygga enkla modeller, som flygplan, bilar, män och många fler, såväl som komplicerade tekniskt krävande modeller och till och med hela Matador-landskap.

Tack vare praktiskt beprövade förlängningssatser som växlar och motor är MATADOR Explore r-kit en sofistikerad ""leksak"" som barn i deras utvecklingsfas lär sig att kombinera teori och praktik på ett meningsfullt sätt. Sex olika huvudsatser i olika storlekar (från 99 till 902 komponenter) och användbara förlängningssatser erbjuder obegränsade konstruktionsmöjligheter.

produktinformation:
  • Mått ( längd x bredd x djup): 38,3 x 25,5 x 12,7 cm
  • Innehåll: alla delar av E318 + 89 delar = 407 delar
  • Inkluderade verktyg: hammare, tång
  • broschyr: bygginstruktioner med 82 byggnadsidéer
  • Material: österrikiskt rött bokträved
  • Ålder: Från 5 år
Se upp!
Passar inte för barn under 3 år! Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas!"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare