MATADOR ® Explore r E222 Träkonstruktionssats

MATADOR ® Explore r E222 Träkonstruktionssats


Variant:
 • MATADOR ® Explore r E222 Träkonstruktionssats
 • MATADOR ® Explore r E099 Träkonstruktionssats
 • MATADOR ® Explore r E318 Wood Construction kit
 • MATADOR ® Explore r E407 Träkonstruktionssats
 • +2

Pris
430 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A298697

EAN: 9007102112229

MATADOR ® Explore r E222 Träkonstruktionssats
Texten har översatts automatiskt.
"E222 är en bra grund som idéer kan växa på. Dragster, gymnast och randigt spel är bara några av de många modeidéerna i E222. Först kan mekaniska modeller byggas och deras funktionalitet kan förstås. 222 delar inklusive verktyg och bygginstruktioner. Lek med Matador förberedda för livet!

MATADOR Utforska r träkonstruktionssatser är unika i världen för att utveckla och förverkliga barns fantasier. På grund av deras unika noggrannhet för trä passar de förutsättningen för enkla och komplexa modeller. Precisionsborrade byggstenar, exakt passande anslutningsstavar, axlar och hjul - en mängd konstruktioner som har fascinerat unga och gamla i generationer.
Matador-hammaren kan användas för att bygga enkla modeller, som flygplan, bilar, män och mycket mer, såväl som komplicerade tekniskt krävande modeller och till och med hela Matador-landskap.

Tack vare praktiskt beprövade förlängningssatser som växlar och motor är MATADOR Explore r-kit en sofistikerad ""leksak"" som barn i deras utvecklingsfas lär sig att kombinera teori och praktik på ett meningsfullt sätt. Sex olika huvudsatser i olika storlekar (från 99 till 902 komponenter) och användbara förlängningssatser erbjuder obegränsade konstruktionsmöjligheter.

produktinformation:
 • Mått ( längd x bredd x djup): 38,3 x 17 x 9,5 cm
 • Innehåll: alla delar av E099 + 123 delar = 222 delar
 • Verktyg ingår: hammare, tång
 • Mallbroschyr: bygginstruktioner med 55 byggnadsidéer
 • Material: österrikiskt rött bokträ
 • Ålder: Från 5 år
Se upp!
Passar inte för barn under 3 år! Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas!"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

MATADOR ® Explore r E222 Träkonstruktionssats
430 kr