Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
mamma licious MLFOLEY Hot Pink ammande topp
Storleksguide

Pris
210 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A294249

mamma licious MLFOLEY Hot Pink ammande topp
Texten har översatts automatiskt.
"Om ditt utseende kan få en ny touch, bläddra igenom vårt urval av funktionella och fashionabla ammande toppar. Hos mamalicious vill vi att du ska känna dig bekväm när du ammar ditt barn, oavsett var du är eller vad du gör. Vår snygga samling av lång- och kortärmade toppar, ammande toppar och ärmlösa toppar passar enkelt in i din nuvarande garderob och gör det enkelt för dig att hitta en ny (livsstils) stil där amning ditt barn måste vara enkelt och bekvämt - utan att kompromissa med på elegans och trend. Alla våra ammande toppar är gjorda av material som känns mjuka på huden.

Stylingtips för din ammande topp

När tiden för moderskap är bakom dig, du kan enkelt bära befintliga bitar från din garderob innan graviditeten för att skapa den perfekta dräkten. Ta lite tid och prova på dina ""gamla"" kläder - men bli inte besviken om inte allt passar (ännu)! En ammande tröja i kombination med dina favoritjeans och vackra sneakers ger en okomplicerad, trendig look som är perfekt på hektiska dagar när du vill koncentrera dig på ditt barn och kommande ärenden. När du är tillbaka på kontoret eller vill klä dig för mammaledighet, välj en blommvitt ammande tröja och kombiner den med en penna kjol eller mjuka byxor i en neutral färg. Resultatet är en smickrande men ändå bekväm outfit som gör dig till en riktig blickfangare. Under de svalare dagarna erbjuder vi långärmade ammstoppar av tunna och tjocka tyger som följer med dig under säsongsbytet. För extra värme, bär en kofta över den.

Amning på väg

De flesta mammor kommer till den punkt där de vill lämna huset för en kopp kaffe eller en promenad i parken med sin flickvän. Men den största oro för unga mödrar är frågan om att amma barnet när de är ute och går. Hur fungerar det? Vad händer om det inte finns ett särskilt angivet ammningsområde på platsen? Tänk om det är kallt? Vad händer om människor letar? Vi vet det. Det är därför alla våra ammande toppar har en praktisk, lättillgänglig ammefunktion som gör det enkelt för dig att amma ditt barn när som helst och var som helst. Amningspositionen är sömlöst integrerad i Design-ammhuvudet, sprider sig inte över bröstet och minskar risken för att din överkropp utsätts för kall luft. Skikten är antingen fästa med knappar eller blixtlås eller kan helt enkelt skjutas åt sidan för diskret amning. När du är klar ska du fästa eller ordna om lagren. Det kan inte vara lättare! Om du känner dig obekväm ammande eller om ditt barn lätt blir distraherat av den livliga världen runt dig, ta med dig ett ammande ark för att placera över dig och ditt barn. Tyget täcker ditt bröst och barnets huvud, vilket ger dig båda tillräckligt med utrymme för att koppla av och inte överhettas.
NELL-amningsfunktionen består av ett rundskuren tygskikt för amning, som täcks av en rund halsringning. För att amma, dra helt enkelt det yttre tygskiktet åt sidan och lyft tygskiktet upp för amning.

Underhållsinformation:
  • Material: 60% polyester, 35 % viskos, 5% elastan
  • Maskintvätt vid 30 ° C
  • Blek inte
  • Använd inte torktumlare
  • Häng för att torka
  • Stryk vid låg temperatur. Högsta temperatur 100 ° C
produktdetaljer:
  • 2-i-1 stramningstopp från Jersey
  • Lämplig för graviditet och ammar
  • För att amma, dra det yttre skiktet åt sidan, lyft det undre skiktet
  • Kan kombineras med jeansshorts på soliga dagar


"

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
368 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: mamma licious MLFOLEY Hot Pink ammande topp
3
4 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

mamma licious MLFOLEY Hot Pink ammande topp
mamma licious MLFOLEY Hot Pink ammande topp
210 kr