30% på mode OUTLET 👖
30% på mode OUTLET 👖
Kopiera rabattkoden:
GTI13246
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra din rabattkod
mamma läcker sjuksköterskklänning MLNILLE Navy Blazer

mamma läcker sjuksköterskklänning MLNILLE Navy Blazer


Storleksguide

Pris
280 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A286609

mamma läcker sjuksköterskklänning MLNILLE Navy Blazer
Texten har översatts automatiskt.
"Amningsklänningar är bland de bästa kläderna för nya mammor efter födseln. De är mjuka, okomplicerade till stilkläder och framför allt begränsar de dig inte gånger efter födseln. Klänningar från mamalicious är avsedda för väntande mödrar och nya mödrar. Detta innebär att vissa klänningar kan bäras som moderklänningar såväl som efter barnets födelse, eller att särskilda uppmärksamhet har ägnats åt vissa detaljer. Dessa inkluderar mjuka, stretchiga material, valfria knytbälten, dolda amningsfunktioner, sömlösa lager och smickrande silhuetter för kroppen efter graviditeten.

Hur man utformar en ammande klänning

Som ung mamma är det trevligt att ha dagar då du kan se riktigt bra ut (trots de sömnlösa nätter) och du behöver inte oroa dig för att enkelt kan amma ditt barn utan att behöva ta av hälften av dina kläder. Alla våra klänningar är så eleganta att du bara måste ta på dem och runda dem med dina favoritskor och accessoarer. Du kommer att se fantastiskt ut på nolltid alls. Är det kyligt? Bär sedan din ammande avslappnade klänning med eleganta leggings eller moderkläder för ett trendigt utseende. Välj en avelad klänning med ett slående tryck eller ett iögonfallande geometriskt mönster och kombinerat med en tunn passform. Avrunda din outfit med platta skor eller chunky sneakers och du gör om att gå! Våra mjuka-klistermärke för moderskap passar dig även efter graviditeten och är bekväma och trevliga. Glöm inte Basic-s - du hittar också mjuka sköterska-behåar och tank-toppar som du kan bära under om det krävs.

Diskret och praktisk amning
NELL amningsfunktionen består av ett rundskuren tygskikt för amning, som täcks av och rund halsringning. För att amma, dra helt enkelt det yttre tygskiktet åt sidan och dra tygskiktet upp för amning.

produktinformation:
  • Material: 95% ekologisk bomull, 5% elastan
  • NELL amningsfunktion
  • Maskintvätt vid 30 ° C
  • Blek inte
  • Använd inte torktumlare
  • Stryk vid låg temperatur. Maximal temperatur 100 ° C
  • Häng till torr


"

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: mamma läcker sjuksköterskklänning MLNILLE Navy Blazer
3.5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

mamma läcker sjuksköterskklänning MLNILLE Navy Blazer
mamma läcker sjuksköterskklänning MLNILLE Navy Blazer
280 kr