Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
mamma läcker mammaklänning MLLARISSA Mazarine Blue

mamma läcker mammaklänning MLLARISSA Mazarine Blue


Storleksguide

Pris
316 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A286450

mamma läcker mammaklänning MLLARISSA Mazarine Blue
Texten har översatts automatiskt.
"Är du en fungerande gravid kvinna som letar efter en eller två nya kläder till kontoret utan att behöva oroa dig för att klä dig i morgonen? - Eller letar du efter olika utseende som du kan ta med dig till den efterlängtade babymonen eller på termin?

Kanske har du båda!
Jag alla faller är du på den säkra sidan när du läger till någon mammakläder från mamalicious till din garderob, gör dessa måste-haves är en enkel lösning för dina behov under graviditeten. Oavsett om du vill uppdatera din kollektion med lämpliga dagklänningar på kontoret eller om du letar efter den ""Little Black"" mammaklänningen med spets för det speciella tillfället, har vi exakt vad du behöver.

Klänningar som bara passar
Kläderna från mamalicious är utformningen så att du kan bära dem när som helst under din graviditet. Este de flesta bitarna innehåller en liten mängd sträcka kommer de att anpassa sig till din ständigt föränderliga kropp fram till födseln. Vi får också ett urval av klänningar som passar varje tänkbart tillfällig, som du kan bära elegant eller avslappnad stil, beroende på tillfället. Kombinera och skarlagd moderklänning med strumpbyxor eller leggings och eleganta herrar bekväma skor för en iögonfallande outfit.
Dra nytta av mångsidigheten i våra klänningar och var djärva och iögonfallande i din styling.

Om du vill skapa ett lite mindre formellt utseende i skandinavisk stil, bära och av våra moderskapsjeans eller moderskapbyxor med en stickad klänning omvandlad till en topp.

Vi har ett stort urval av långärmad moderklänningar och moderklänningar, av vilka något är lite tjockare än andra och kan håller dig dig varm. Vissa har ränder, prickar eller ett speciellt tryck och intressanta design som förbättrar ditt utseende än mer än våra mer diskreta, vanliga stil. För varmare dagar eller inomhusaktiviteter har vi flera korttillverkade mammaklänningar och några är fler modeller som är lämpliga för flera olika aktiviteter. Oavsett din personliga föredrar för mindre eller mönster eller nya viktiga, tiger, temperaturer du klä dig för, kommer du att vara tacksam att investera i några nyckelstycken. -
Män vad bär du på de speciella evenemang där det måste vara vara mer elegant? Mamalicious får ett varierat urval av festklänningar som alltid passar.

Vi bär en stor samling klänningar i olika längder och stil. Kanske en maxi-klänning med ett matchande midjeband som kan knytas individuellt på sidan skulle vara precis rätt för dig. Förutom en mängd mini- och midi spetsklänningar har vi också trendiga utskrifter som ormskinn, ränder eller abstrakta mönster. Oavsett vilka säsong eller tillfälle - hos oss hittar du en formell klänning som passar din smak exakt.

Den främre längden i storlek M är 105 cm (från övre axeln till slutet) |
Underhållsinformation:
  • material: 95% polyester, 5% elastan
  • Maskintvätt vid 30 ° C
  • Gör använd inte torktumlare
  • Häng till torr
  • Järn vid låg temperatur. Maximal temperatur 100 ° C

produktdetaljer:
  • Jacquard-tyg
  • Mjukt stickat tyg
  • Kan kombineras med motsvarande bindningsband
  • Ger plats för den växande magen


"

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: mamma läcker mammaklänning MLLARISSA Mazarine Blue
4.5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

mamma läcker mammaklänning MLLARISSA Mazarine Blue
mamma läcker mammaklänning MLLARISSA Mazarine Blue
316 kr