MAM glasflaska Feel Good beige 260 ml 0+ månader

MAM glasflaska Feel Good beige 260 ml 0+ månader


Pris
446 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A295299

MAM glasflaska Feel Good beige 260 ml 0+ månader
Texten har översatts automatiskt.
För föräldrar som föredrar glas som material när de väljer en snygg babyflaska, erbjuder MAM ett nytt alternativ - MAM Premium Glass uppfyller många föräldrars önskan om säkra, naturliga material. Med den nya Feel Good Premium-glasflaskan erbjuder MAM därmed också ett hälsosamt alternativ för alla föräldrar som vill använda det traditionella materialglaset för sitt barns vardag.

Premiumglaset från MAM är särskilt värme- och temperaturchock resistenta. Samtidigt är den tålig och särskilt hygienisk. Eftersom glas är ett naturligt råmaterial är det också särskilt miljövänligt och helt återvinningsbart.

Flaskans ergonomiska form säkerställer ett säkert grepp och stativ. Den breda öppningen gör det enkelt att fylla och rengöra flaskan. Kåpan garanterar hygienisk förvaring och säker transport.

Inklusive sugkoppstorlek 1, från 0+ månader, gjord av speciellt MAM SkinSoft ™ silikon - ingen annan känns mjukare Instinktivt accepterad av 94% av barn *.

MAM Feel Good Glass Bottle 260 ml överensstämmer med EN 14350-standarden. ° BPA / BPS-fri: Alla plastdelar är fria från BPA och BPS och därför i enlighet med förordning (EU) nr 321/2011. Glas innehåller varken BPA eller BPS.

produktinformation:
  • Leveransomfattning: 1 st
  • fyllningsmängd: 260 ml
  • Design: beige
  • Material: plast (PP), silikon, borosilikatglas, BPA-fri
  • Rengöring: Diskmaskin säker
  • Ålder: Från 0 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

MAM glasflaska Feel Good beige 260 ml 0+ månader
446 kr