MAM Dummies Perfect Silicone 6 - 16 månader 4 st. blågrå

MAM Dummies Perfect Silicone 6 - 16 månader 4 st. blågrå


Pris
207 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A288256

MAM Dummies Perfect Silicone 6 - 16 månader 4 st. blågrå
Texten har översatts automatiskt.
"MAM Perfekt silikon 6 - 16 månader. Utformad för att minska risken för tandinställning. Den kliniskt testade MAM Perfect Soother utvecklades i nära samarbete med tandläkare och tandläkare. Experterna håller med om: desto tunnare och mer flexibel nackens nacke, desto mindre tryck på barnets tänder och käkar. , hur på så sätt hjälper till att minska riskerar för tandinställning. Experter rekommenderar MAM Perfect för att stödja en sund tand- och käkeutveckling och minimera risken för tandstoppning.

Den ortodontiskt korrekta spenen är tillverkad av specifik S MAM kinSoft ™ silikon - den liknar huden och jämförbara mjuk. Instinktivt accepterat av 94% av bebisarna. E den den är symmetrisk är spenen alltid rätt väg upp i barnets mun. Särskilt behå för huden är det innovativa, extra luftiga S-barn - Design och de avrundade S-barnskanterna. Greppknappen är alltid lätt att fatta och aldrig i vägen.

Inklusive steriliseringstransportbox för enkel, snabb sterilisering i mikrovågsugn - utan ytterligare utrustning - och för hygienisk förvaring och transport.

produktinformation:
  • MAM Perfect Silicone 6 - 16 månader gårer NORM EN 1400
  • gratis BPA / BPS: Alla MAM- produkter är tillverkade av BPA-fritt material
  • Paketinnehåll: 4 delar
  • Olika färger och motiv
* Y Wagner, R. Heinrich-Weltzien, ""Effekt av en tunna halsen napp vid primär tandvård: en randomiserad kontroll ledd rättegång "", Ortodonti & amp Craniofacial Research, bind 19, nummer 3, sidorna 127-136, augusti 2016.
** Vetenskapliga rapporter från Wild Hi-Precision Institute bekräftar I Priser med vanliga Schnuller är Saugerhals of the MAM Perfect mellan 32% - 83% tunnare, tester av universitetens tandklinik som bekräftar det förutom att 1,1 - 19,5 gånger högre flexibilitet.
*** Marknadsundersökning 2010 - 2018, testad med 1 383 spädbarn.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

MAM Dummies Perfect Silicone 6 - 16 månader 4 st. blågrå
MAM Dummies Perfect Silicone 6 - 16 månader 4 st. blågrå
207 kr