LULANDO Skötbädd med 2 överdrag punkter grå 76 x 76 cm

LULANDO Skötbädd med 2 överdrag punkter grå 76 x 76 cm


Variant:
  • LULANDO Skötbädd med 2 överdrag punkter grå 76 x 76 cm
  • LULANDO Skötbädd med 2 överdrag punkter grå - hjärta 76 x 76 cm

Pris
496 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A265132

EAN: 5906395189861

LULANDO Skötbädd med 2 överdrag punkter grå 76 x 76 cm
Den dagliga hjälpen för småbarnsföräldrar. Kan användas på andra möbler. Passar till extern skötbordsplatta som passar till bl.a. MALM från IKEA.

Produkten består av en matta och två avtagbara överdrag som släpper igenom vätskor. Överdraget har en kant med samma färg som bädden. Överdraget fästs med kardborre för att ligga stabilt men samtidigt kunnas bytas sna Kardborreband är bättre än knappar då de inte deformeras eller skadas/skadar på samma sätt vid tvätt.

Tack vare det andra överdraget kan den användas ständigt utan rädsla för smuts medan man byter på barnet. Det yttre tyget är tillverkat av hudvänligt bomull. Bädden har en tjock, mjuk stoppning av allergivänliga silikonfibrer.

Enkel att hålla ren - bara in i tvättmaskinen. Både trådarna och yttertyget, fyllningen och frottén är från certifierat tillverkade material enligt Öko-Tex Standard 100. Produkter med Öko-Tex® Standard uppfyller stränga humanekologiska krav. Öko-Tex® har stränga ekologiska krav och är säkra i kontakt med känslig hud hos spädbarn och småbarn.

Stoppningen- anti-allergiska silikonfibrer - är tillverkade uteslutande av nya material utan återvunna fibrer, som ofta orsakar början eller förvärring av luftvägssjukdomar och allergier. Tillverkad inom EU.

Produktdetaljer:
  • Material: 100% Bomull
  • Överdrag: 80% Bomull, 20% Polyester
  • Fyllning: Den är tillverkad av 100% Polyester
  • Tvättas i 40 °C.
  • Mått ca. 76 x 76 cm
  • Öko-Tex Standard 100 Klass 1

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

LULANDO Skötbädd med 2 överdrag punkter grå 76 x 76 cm
LULANDO Skötbädd med 2 överdrag punkter grå 76 x 76 cm
496 kr