» VÄLJ DIN RABATTKOD «
» VÄLJ DIN RABATTKOD «
Få upp till:
700 kr rabatt!
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi
LULANDO Art Collection Molton-blöjor 5 delar Rosor 70x80 cm

LULANDO Art Collection Molton-blöjor 5 delar Rosor 70x80 cmPris
235 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A283777

EAN: 5902659886125

LULANDO Art Collection Molton-blöjor 5 delar Rosor 70x80 cm
Texten har översatts automatiskt.
Det grundläggande elementet i varje bebisdräkt är blötdjur eller tygblöjor, vars mångsidighet helt enkelt inte kan ersättas. De är en perfekt ersättning för engångsblöjor och underlättar vardagsomsorgen för barnet. Produkten utvecklas speciellt för spädbarn och deras föräldrar som uppskattar hälsosamma och miljövänliga lösningar. Användningen av flanellblöjor har många fördelar som gynnar både barnets hälsa och miljön, t.ex. som återanvändbara blöjor.

Den mjuka flanellblöjan med det ursprungliga grafiska mönstret i serien Art Collection är ett användbart hjälpmedel för att bli blöjor för spädbarn och småbarn. Den här produkten är också ett alternativ för allergikare som inte innehåller några giftiga ämnen och inte irriterande huden.

De är tillverkade av naturlig bomull och har standard 100-märket från Öko-Tex - klass I. Detta inbyggda hus till de bästa stränderna i känsliga huden i spädbarn och små barn. Kanterna är dessutom förstärkta med en nedkant, vilket gör dem mer hållbara och slitstarka. För barnens och deras förälders skalle använda märket LULANDO endast material från välrenommerade europeiska tillverkare för blöjor.

produktinformation:
  • Material: 100% bomull
  • Tvättbar upp till 60 ° C
  • Mått: 70 x 80 cm
  • Oeko-Tex Standard 100 klass I certifierad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

LULANDO Art Collection Molton-blöjor 5 delar Rosor 70x80 cm
235 kr