Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

LULANDO Art Collection Coverlet Yeti Velvet Sleepy
Tillfälligt slutsåld

LULANDO Art Collection Coverlet Yeti Velvet Sleepy


Variant:
 • LULANDO Art Collection Coverlet Yeti Velvet Sleepy
  Tillfälligt slutsåld
 • LULANDO Art Collection Coverlet Yeti Velvet Forest
 • LULANDO Art Collection Coverlet Yeti Velvet Roses

Pris
495 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A285162

EAN: 5902659886712

LULANDO Art Collection Coverlet Yeti Velvet Sleepy
Texten har översatts automatiskt.
Varmt och mycket mjukt omslagsfilt YETI för babyskal & amp Co. - för svalare dagar.
Den varma omslagsfilten Yeti är utformad för att ge hög komfort för avkomman under hösten, vintern och våren. Produkten har en lämplig storlek och form för att få ditt barn så mycket benutrymme som tillgängligt för fötterna.

Den passar spädbarnsbärare med 3-punktssele-teknik, vilket innebär att det, när det är ordentligt fäst, inte växlar under körning. Omslagsfilten är också ett hjälpmedel för föräldrar när de kommer ut ur bilen, som kan täcka sitt barn när som helst. En stor distribution med produkten är den förformade huven, som skyddar det känsliga huvudet på avkomman från ochynnsamma väderförhållanden som snö, vind och regn.

Den multifunktionella produkten har ett brett spektrum av applikationer. Den kan bland annat annat som en ryggsäck eller som en sovsäck för barnvagnen. Det kan också användas som babybyte, vilket gör att barnet kan ändras hygieniskt på offentliga platser, till exempel på en restaurang eller under en promenad. Omslagsfilten kännetecknas av högkvalitativa material, vilket bekräftas av etiketten Standard 100 av Oeko-Tex. Den är tillverkad i 100% bomull, med en unik grafisk designdesign i Velvet, ett tyg som liknar sammet eller velour i sin struktur. Produkten är fylld med tjock, anti-allergisk och andas polyesterfiber, som är mycket hållbar och lämplig för kalla dagar. Tack vare kardborrbandet på sidan rullar det varken upp eller faller av under användning.

produktinformation:
 • Material: 100% bomull (yttre tyg), 100% polyester
 • Fyllning: 100% hypoallergen polyester
 • >
 • Tvättbar upp till 40 ° C
 • Mått: 75 x 75 cm
 • Oeko-Tex Standard 100 klass I certifierad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare