LULANDO Art Collection Coverlet Yeti Velvet Forest

LULANDO Art Collection Coverlet Yeti Velvet ForestPris
495 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A285159

EAN: 5902659886699

LULANDO Art Collection Coverlet Yeti Velvet Forest
Texten har översatts automatiskt.
Varmt och mycket mjukt omslagsfilt YETI för babyskal & amp Co. - för svalare dagar.
Den varma omslagsfilten Yeti är utformad för att ge hög komfort för avkomman under hösten, vintern och våren. Produkten har en lämplig storlek och form för att få ditt barn så mycket benutrymme som tillgängligt för fötterna.

Den passar spädbarnsbärare med 3-punktssele-teknik, vilket innebär att det inte flyttas vid körning när det är ordentligt fastatt. Omslagsfilten är också ett hjälpmedel för föräldrar när de kommer ut ur bilen, som kan täcka sitt barn när som helst, så att det inte fryser. En stor distribution med produkten är den förformade huven, som skyddar det känsliga huvudet på avkomman från ochynnsamma väderförhållanden som snö, vind och regn.

Den multifunktionella produkten har ett brett spektrum av applikationer. Den kan till exempel användas som en ryggsäck eller som en sovsäck för barnvagnen. Det kan också användas som babybytarmatta, vilket gör att barnet kan hygieniskt på offentliga platser, till exempel på en restaurang eller under en promenad. Omslagsfilten kännetecknas av högkvalitativa material, vilket bekräftas av etiketten Standard 100 av Oeko-Tex. Den är tillverkad i 100% bomull, med unik grafisk design av plyschelement i ett sammetstyg som liknar sammet eller velour i sin struktur. Produkten är fylld med tjock, anti-allergisk, andningsbar polyesterfiber, som är mycket hållbar och lämplig för kalla dagar. Tack vare kardborrbandet på sidan rullar det varken upp eller faller av under användning.

produktinformation:
  • Material: 100% bomull (yttre tyg), 100% polyester
  • Fyllning: 100% hypoallergen polyester
  • >
  • Tvättbar upp till 40 ° C
  • Mått: 75 x 75 cm
  • Oeko-Tex Standard 100 klass I certifierad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

LULANDO Art Collection Coverlet Yeti Velvet Forest
495 kr