LULANDO Art Collection Buli Velvet presenning med omhyllningsduk

LULANDO Art Collection Buli Velvet presenning med omhyllningsduk


Variant:
  • LULANDO Art Collection Buli Velvet presenning med omhyllningsduk
  • LULANDO Art Collection Buli wraparound filt Velvet Forest
  • LULANDO Art Collection Buli Velvet Sleepy wrap filt

Pris
708 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A285155

EAN: 5902659886668

LULANDO Art Collection Buli Velvet presenning med omhyllningsduk
Texten har översatts automatiskt.
Varmt och mjukt BULI-filt för babybilsstolen och co. - perfekt för svalare dagar.
Den varma BULI-omslagsfilten är utformad för att ge avkoppling av hög komfort under hösten, vintern och vårdagarna. Produkten har en lämplig storlek och form för att få ditt barn så mycket benutrymme som tillgängligt för fötterna. Den passar perfekt till spädbarnsbärare med 3-punktssele-teknik, som, när den är ordentligt fäst, förhindrar att den växlar under körning. ???? de täcka sina avkommor när som helst, så att de inte fryser. En stor distribution med produkten är den förformade huven, som skyddar barnets känsliga huvud från ogynnsamma väderförhållanden som snö, vind och regn.

Den multifunktionella produkten har ett brett spektrum av applikationer. Den kan bland annat annat som en ryggsäck eller som en sovsäck för barnvagnen. Det kan också användas som babybytarmatta, vilket gör att barnet kan hygieniskt på offentliga platser, till exempel på en restaurang eller under en promenad.

Omslaget är tillverkat av högkvalitativa material, ditt bekräftas av etiketten Standard 100 av Oeko-Tex. Den är tillverkad i 100% bomull, med unik grafisk design av plyschelement i sammetstyg som liknar sammet eller velour i sin struktur. Produkten är fylld med tjock, anti-allergisk, andningsbar polyesterfiber, som är mycket hållbar och lämplig för kalla dagar. Tack vare kardborrbandet på sidan rullar det varken upp eller faller av under användning.

produktinformation:
  • Material: 100% bomull (yttre tyg), 100% polyester
  • Fyllning: 100% hypoallergen polyester
  • >
  • Tvättbar upp till 40 ° C
  • Mått: 90 x 80 cm
  • Oeko-Tex Standard 100 klass I certifierad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

LULANDO Art Collection Buli Velvet presenning med omhyllningsduk
LULANDO Art Collection Buli Velvet presenning med omhyllningsduk
708 kr