Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

lionelo Timon Navy Blue Bassinet
Tillfälligt slutsåld

Pris
2096 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A309549

lionelo Timon Navy Blue Bassinet
Texten har översatts automatiskt.
Multifunktionell: extrasäng, barnsäng och resesäng

Med 6-stegs höjdjustering kan den fästas i alla typer av sängar. För att ge spädbarn en behaglig och vilsam sömn inkluderar setet också en skummadrass PRESTIGE Line från Fiki Miki.

Tillsammans med barnsängen innehåller satsen två madrasser, en extra rymlig korg och en bärbar väska som skyddar barnsängen från smuts.

Stabil infästning
Speciella säkerhetsremmar säkerställer att Timon sitter ordentligt fast vid föräldrarnas säng. Tillbehöret är väldigt enkelt och säkert. De fyra hjulen på extra sängen Lionelo Timon är utrustade med ett låssystem. Extrasängen kan flyttas fritt och enkelt runt i rummet och placeras på den valda platsen. Hjulen är låsbara.

Höjdjusteringen har ett speciellt lås som förhindrar att barnsängen automatiskt rör sig nedåt.

Komfort och stil
Barnsängen har rundad form, tack vare vilken barnet känner sig trygg och bekväm. Interiören är vadderad med vadderat mjukt material för att ge ditt barn en lugn och vilsam sömn. Den grå färgen gör att Timon kan smälta in i alla inredningsdesigner och dess dämpade nyans lugnar barnet. Mönstret med moln gör att din baby somnar underbart.

Enkel vikning
Tack vare det speciella vikningssystemet Timon kan barnsängen vikas i en liten storlek, vilket gör den mycket bekvämt att lagra och transportera. Det är den enda barnsängen av denna typ med en så praktisk hopfällningsfunktion på marknaden!

Tillsammans med spjälsängen innehåller satsen en speciell bärväska som skyddar spjälsängen från smuts och gör den enkel att förvara. Det praktiska handtaget är användbart när du bär.

Sov tillsammans
Att sova tillsammans med barn ger dem en känsla av trygghet och låter dem bygga ett starkt band. Extrasängens speciella funktion gör det möjligt att fästa och säkra extrasängen direkt bredvid föräldrarnas säng - tack vare denna funktion har barnet hög komfort och ligger bredvid föräldrarna samtidigt. Det är också särskilt bekvämt för den ammande mamman.

Produktdetaljer:
  • Fiki Miki-madrass: för att ge barnen en bekväm sömn, en speciell skummadrass för barn Linje (modell: PPL1) har lagts till i uppsättningen.
  • Ytterligare fristående höjdjustering
  • Passar alla typer av sängar
  • Kan också användas fristående
Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 96 x 55 x 66,5 till 84 cm
  • Fällbara mått (längd x bredd x höjd): 100 x 14,5 x 62 cm
  • Mått liggande yta (längd x bredd x höjd): 85 x 50 x 30 cm
  • Vikt: 13 kg
  • Maximal belastning: Från födseln upp till 9 kg
  • Materialöverdrag 25% polyester 75% bomull
  • Skötsel: Handtvätt vid 30 ° C
Leveransomfattning:
  • Extra säng i timon
  • 2 madrasser
  • Bärväska
  • Remmar för fastsättning på sängen

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
370 kr
Pris
1199 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: lionelo Timon Navy Blue Bassinet
5
107 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 88
 
4 Stjärnor
| 18
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare