30% på mode OUTLET 👖
30% på mode OUTLET 👖
Kopiera rabattkoden:
GTI13246
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra din rabattkod
Lionelo Barnstol Cora Stone
Pris
1559 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A308739

EAN: 5902581657978

Lionelo Barnstol Cora Stone
Texten har översatts automatiskt.
Justerbar
Med fyrstegsjusteringen kan stolen fritt justeras till bänkskivans höjd. Dessutom kan brickan justeras i två steg. Tack vare detta anpassar barnstolen sig till nästan vilket bord som helst.

Barnkomfort
Det 3-stegs justerbara ryggstödet garanterar barnets rätta position under måltiderna. Beroende på barnets storlek och preferenser kan fotstödet enkelt justeras.

Robust konstruktion
Konstruktionen gör att stolen kan användas säkert tills barnet väger 15 kg. Den robusta ramen och justeringsmöjligheterna gör barnstolen lämplig från ca. 6 månader till 4 år gamla barn.

Platsbesparande
Barnstolen tar inte mycket upp utrymme när den är ihopvikt och är mycket lätt att transportera. Barnstolen kan också ställas upprätt. Hjulen kan också låsas vid behov. Brickan är naturligtvis diskmaskinssäkert.

Fotstöd justerbart
Beroende på barnets storlek och preferenser kan fotstödet enkelt justeras.

Ryggstöd justerbart
Det 3-stegs justerbara ryggstödet garanterar barnets rätta position under måltiderna. Ditt barn sitter inte bara bekvämt utan också säkert medan du äter.

Dubbelbricka
Det finns en extra avtagbar kudde på bordsbrickan. Det avtagbara brickan är mycket lätt att rengöra, men kan också rengöras i diskmaskinen.

Insats för de yngsta
Satsen innehåller en bekväm insats som ger bättre passform till mindre barn. Insatsen är tillverkad av 75% bomull.

Lådhållare
Att lära sig att äta med bestick är till en början inte lätt och kräver många rengörings- eller torkningsåtgärder. Av denna anledning finns på baksidan av ryggstödet en hållare för pappershanddukslådan eller andra vårdtillbehör som kan vara användbara när du äter.

Robust material
Det speciella miljö-lädret som används i stolen är smuts-, vatten- och nötningsbeständigt, vilket gör Cora till en produkt för många år framåt. Tack vare lämpligt material är klädseln också hudvänlig för barnet.

Bekväm vikning
Ett specialutvecklat system gör det möjligt att vika ihop barnstolen i en kompakt storlek. på bara några sekunder.

Easy Stand-funktion
Barnstolen passar lätt under en säng eller i en garderob. Detta innebär att Cora barnstol inte tar mycket plats och är mycket lätt att transportera och lagra. Easy Stand-funktionen gör det också möjligt att placera barnstolen vertikalt.

Låsbara hjul
Pålitliga hjul gör det enkelt att flytta stolen. De är skyddade med en speciell beläggning så att inga repor lämnas på golvytan. Efter att ha parkerat på den valda platsen kan hjulen låsas för att förhindra rörelse.

Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 54 x 85 x 105 cm
  • Vikningsmått (längd x bredd x höjd): 54 x 42 x 99 cm
  • Vikt: 8,23 kg
  • Maximal belastning: Upp till 15 kg
  • Rekommenderad ålder: 6 till 36 månader
  • Material: 25% polyester, 75% bomull
  • Skötsel: Handtvätt vid 30 ° C
Leveransomfång:
  • Barnstol
  • Bricka
  • Insats för mindre barn

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Lionelo Barnstol Cora Stone
5
149 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 129
 
4 Stjärnor
| 19
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Lionelo Barnstol Cora Stone
Lionelo Barnstol Cora Stone
1559 kr