LEGO WEAR Duplo Regnjacka JOSH 206 green
Tillfälligt slutsåld

LEGO WEAR Duplo Regnjacka JOSH 206 green

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 1000 kr
  • LEGO WEAR Mini Regnjacka JOSH midnight blue / mörkblå

Rek. pris¹ 215 kr
199 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A08837800000003

LEGO WEAR Duplo Regnjacka JOSH 206 green
REGNJACKA

LEGO® wear står för skoj. Designen och färgerna inspirerar och är omtyckta. Motiven stammar från skapelsen av leksaker från LEGO®. Starka färger och moderiktig styling - det är LEGO® wear. Kläder från LEGO® wear är enkla att ta av och ta på. Barn i olika åldrar klarar av olika mycket därför erbjuder LEGO® wear åldersriktiga knappar, dragkedjor och halsöppningar. Vi kallar det lekandets lärande. De flesta LEGO® wear-produkter motiverar barnet att själv ta på och av sig kläderna.

När vi pratar om kvalitét menar vi varenda detalj - från råmaterialet till knappen och dragkedjan. Materialen är anpassade efter de olika åldersklasserna. T.ex supermjuk kvalité för bebisar eller denim för småbarn. Hos LEGO® wear låter vi kvalitét ha inflytande på alla områden. Kläder ska alltid vara sköna att bära, speciellt för barn, då de leker, upptäcker och upplever. LEGO® wear erbjuder en komplett kollektion som ger ert barn rörelsefrihet.Jacka med kapuschong och reflexer.


Produktdetaljer:
• Vattentät upp till 5000mm vattenpelare.
• Vindtäta.
• Material: 100% Polyester med Polyurethanskikt.
• Tvättas i 40°C

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/