LEGO® Star Wars™ Duellen på Naboo™ 75169

LEGO® Star Wars™ Duellen på Naboo™ 75169


359 kr
Pris 299 kr Fraktfritt från 1000 kr
Du sparar
60 kr (17%)
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A188535

LEGO® Star Wars™ Duellen på Naboo™ 75169
Mäster Qui-Gon har trängt in Darth Maul i kraftgeneratorn på Naboo och behöver din hjälp för att besegra honom! Duellera om segern med ljussablarna, och om du faller ner i generatorn aktiverar du katapulten för att hoppa upp igen. Om Maul är för stark trycker du på hävstången för att öppna laserdörrarna så att Obi-Wan kan ansluta sig till striden! Vem kommer att vinna denna storslagna duell? Det är upp till dig ...

Innehåller tre minifigurer.

Detaljer:
 • Innehåller tre minifigurer: Qui-Gon Jinn, Obi-Wan Kenobi och Darth Maul
 • Återupplev de klassiska stridsscenerna från Star Wars: Episod I Det mörka hotet.
 • Setet ger en lämplig bygg- och lekupplevelse för barn i åldern 7–12 år.
 • Modellen är 13 cm hög, 19 cm bred och 11 cm djup.
 • Delar: 208
 • Ålder: från 7 - 12 år.


 • Varning
  Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

  Fraktinformation

  Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

  Märke

  Lego

  LEGO® – För framtidens byggare

  LEGO grundades 1932 av Ole Kirk Kristiansen och har sitt huvudsäte i Billund, Danmark. Den legendariska LEGO-klossen har fungerat som byggsten inte bara i lek, utan även för LEGO Gruppen som idag är en av världens största leksakstillverkare. 
   
  Lego strävar efter att främja utvecklingen och lärandet hos framtidens byggare genom lek och kreativitet. Så dyk även du in i LEGO världen – det finns något att upptäcka för alla!

   
  *LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.
  LEGO® Star Wars™ Duellen på Naboo™ 75169
  359 kr
  299 kr
  Toppmärken