LEGO® Friends - Andreas sovrum 41341

LEGO® Friends - Andreas sovrum 41341


Pris
100 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A238275

LEGO® Friends - Andreas sovrum 41341
Hjälp Andrea och hennes papegoja Pepper att sjunga och spela i LEGO® Friends 41341 Andreas sovrum. Tryck upp sängen för att skapa en loge med speglar och lampor, och hjälp henne att göra sig klar för repetitionen. Rocka loss på pianot och gitarren, och ge sedan Pepper en kaka medan du hjälper henne att mixa en ny cool låt på den bärbara datorn med det här roliga LEGO Friends setet.

  • Innehåller minidockan Andrea och papegojfiguren Pepper.
  • Innehåller en säng som kan fällas upp för att skapa en loge med spegel, plus ett piano, lampa och högtalare.
  • Tillbehör: mikrofon, hörlurar, parfymflaska och en kaka.
  • Kombinera det här coola LEGO® Friends setet med 41327 Mias sovrum, 41328 Stephanies sovrum, 41329 Olivias lyxiga sovrum och 41342 Emmas lyxiga sovrum för att utforska fler LEGO Friends sovrum och samla alla hjärtformade basplattor.
  • Modellen är 6 cm hög, 9 cm bred och 9 cm djup.

Detaljer:
  • Delar: 85
  • Ålder: från 7-12 år.

Varning!
Inte lämplig för barn under 3 år. Innehåller smådelar som kan sväljas.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Lego

LEGO® – För framtidens byggare

LEGO grundades 1932 av Ole Kirk Kristiansen och har sitt huvudsäte i Billund, Danmark. Den legendariska LEGO-klossen har fungerat som byggsten inte bara i lek, utan även för LEGO Gruppen som idag är en av världens största leksakstillverkare. 
 
Lego strävar efter att främja utvecklingen och lärandet hos framtidens byggare genom lek och kreativitet. Så dyk även du in i LEGO världen – det finns något att upptäcka för alla!

 
*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.
LEGO® Friends - Andreas sovrum 41341
100 kr
Toppmärken