LEGO® DUPLO® - 10835 Familjens hus

LEGO® DUPLO® - 10835 Familjens hus


Pris 412 kr Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A188250

LEGO® DUPLO® - 10835 Familjens hus
Iscensätt verkliga händelser med LEGO® DUPLO® Min stad: en värld med moderna DUPLO figurer som är lätt att känna igen sig i.

Det finns oändliga lekmöjligheter i detta lättbyggda hus – små barn kan ha roligt när de övar på aktiviteter och rutiner, från att stiga upp på morgonen till att göra i ordning och äta en måltid och tvätta bilen. Se barnen utveckla sin rollek medan de iscensätter vardagslivet med tre DUPLO figurer.

Detaljer:
 • Innehåller tre LEGO® DUPLO® figurer: mamma, pappa och barn.
 • Innehåller ett modulhus i tre våningar med ett kök med öppningsbar ugn, badrum med toalett, tvättställ och öppningsbart spegelskåp, sovrum med sängar, barnrum med öppningsbara takkupor, takterrass med matplats, invändiga hyllor, öppningsbara dörrar och en bil. Innehåller klossar dekorerade som spegel, toalettpapper, väckarklocka, ugn och en nallebjörn för att sätta fart på fantasin. Tillbehör: kastrull, tallrik, baguetter, tillbringare, mugg, borste och blommor.
 • Använd de moderna karaktärerna, tillbehören och de dekorerade klossarna för att hjälpa ditt barn att lära sig vardagsrutiner och iscensätta vardagshändelser.
 • DUPLO klossar är utformade för att vara roliga och säkra för små barn.
 • Familjens hus är 28 cm högt, 38 cm brett och 9 cm djupt.
 • Bilen är 4 cm hög, 9 cm lång och 6 cm bred.
 • Det finns flera Min stad produkter att samla på, så att ditt barn kan iscensätta sitt vardagsliv i en LEGO® DUPLO® värld som är lätt att känna igen sig i.
 • Delar: 69
 • Ålder: från 2 - 5 år.


 • Varning!
  Innehåller smådelar, kvävningsrisk.

  Fraktinformation

  Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

  Märke

  Lego

  LEGO® – För framtidens byggare

  LEGO grundades 1932 av Ole Kirk Kristiansen och har sitt huvudsäte i Billund, Danmark. Den legendariska LEGO-klossen har fungerat som byggsten inte bara i lek, utan även för LEGO Gruppen som idag är en av världens största leksakstillverkare. 
   
  Lego strävar efter att främja utvecklingen och lärandet hos framtidens byggare genom lek och kreativitet. Så dyk även du in i LEGO världen – det finns något att upptäcka för alla!

   
  *LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.
  LEGO® DUPLO® - 10835 Familjens hus
  412 kr
  Toppmärken