LEGO® Creator - Strandsemester 31063
Rek. pris
359 kr
Pris 305 kr Fraktfritt från 1000 kr
Du sparar
54 kr (15%)
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A188270

LEGO® Creator - Strandsemester 31063
Bygg ditt eget sommarnöje med detta blårandiga strandhus med mysig inredning med röd fåtölj, akvarium och takfläkt. Slå på radion och luta dig tillbaka i hammocken, fiska från balkongen, ta ut vattenskotern på en tur, stick ut och surfa på eftermiddagen eller koppla av i skuggan under palmen med den vänliga havssköldpaddan! När du känner för att något annat kan du bygga om setet till en strandbutik eller en båthamn.Detaljer:
 • Innehåller 2 minifigurer plus en byggbar havssköldpadda och en mås.
 • Innehåller ett upphöjt strandhus med balkong, vimpel, akvarium, stol, takfläkt, stege, hammock, strand och havsområde med sjöstjärnor och en palm plus en vattenskoter.
 • 3-in-1-Modell: kan byggas om till en strandbutik eller en båthamn.
 • Strandhuset (utfällt) är drygt 18 cm högt, 27 cm brett och 11 cm djupt.
 • Strandhuset är drygt 11 cm högt, 23 cm brett och 8 cm djupt.
 • Båthamnen är drygt 16 cm hög, 14 cm bred och 9 cm djup.
 • Delar: 275
 • Ålder: från 7 - 12 år.


 • Varning
  Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

  Fraktinformation

  Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

  Märke

  Lego

  LEGO® – För framtidens byggare

  LEGO grundades 1932 av Ole Kirk Kristiansen och har sitt huvudsäte i Billund, Danmark. Den legendariska LEGO-klossen har fungerat som byggsten inte bara i lek, utan även för LEGO Gruppen som idag är en av världens största leksakstillverkare. 
   
  Lego strävar efter att främja utvecklingen och lärandet hos framtidens byggare genom lek och kreativitet. Så dyk även du in i LEGO världen – det finns något att upptäcka för alla!

   
  *LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.
  LEGO® Creator - Strandsemester 31063
  359 kr
  305 kr
  Toppmärken