LEGO® Creator Semesterställen 31052
Tillfälligt slutsåld

LEGO® Creator Semesterställen 31052

 • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
 • Fraktfritt från 1000 kr
553 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A177790

LEGO® Creator Semesterställen 31052
Ge dig ut på ett reseäventyr med detta spännande LEGO® Creator 3-i-1-set, med en fantastisk husbil fullpackad med allt du behöver för den perfekta semestern. Innehåller lyxig inredning med toalett, uppfällbar säng, kök, soffa och tv. Hämta det utfällbara bordet och stolarna från husbilens tak, fäll ner markisen och tänd grillen. Åk sedan ut med motorbåten, prova björnsafari eller studera kartan och planera nästa resa med den härliga husbilen! Bygg om den till ett perfekt sommarhus eller en cool yacht.

  Detaljer:
 • Innehåller 2 minifigurer + en björn.
 • Med husbil, släp med motorbåt och 2 träd med gräs och blommor.
 • Husbilen har färgskala i vitt med mörkblå och röda ränder. Den har även gulrandig utfällbar markis och detaljerad inredning med toalett, uppfällbar säng, kök, soffa, tv och bagage plus takförvaring för hopvikbar grill och bord samt 2 fällstolar. 3-i-1-modell: kan byggas om till en sommarstuga eller en yacht.
 • Husbilen med släp är 10 cm hög, 36 cm lång och 8 cm bred.
 • Sommarstugan är 16 cm hög, 16 cm bred och 11 cm djup.
 • Yachten är 15 cm hög, 24 cm lång och 10 cm bred.


 • Varning!
  Innehåller smådelar som kan sväljas. Kvävningsrisk.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Lego

LEGO® – För framtidens byggare

LEGO grundades 1932 av Ole Kirk Kristiansen och har sitt huvudsäte i Billund, Danmark. Den legendariska LEGO-klossen har fungerat som byggsten inte bara i lek, utan även för LEGO Gruppen som idag är en av världens största leksakstillverkare. 
 
Lego strävar efter att främja utvecklingen och lärandet hos framtidens byggare genom lek och kreativitet. Så dyk även du in i LEGO världen – det finns något att upptäcka för alla!

 
*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.

Omdömen

Kundbetyg: - LEGO® Creator Semesterställen 31052
Genomsnittsbetyg 1 Betyg
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyVad är eKomi?
 • 100% oberoende
 • Helt opartisk
 • Av kunder för kunder
Recensioner