LÄSSIG 4Kids Mini Sportsbag Spooky black

LÄSSIG 4Kids Mini Sportsbag Spooky black


 • LÄSSIG 4Kids Mini Sportsbag Spooky peach

Pris
221 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A240096

LÄSSIG 4Kids Mini Sportsbag Spooky black
Nu är den här!

Sportsbagen från Lässig blir en riktig höjdpunkt: den har tilltalande modern design, reflekterande detaljer och gott om utrymme. Den är idealisk såväl i skolan som på fritiden. Lässig erbjuder väskor, ryggsäckar, necessärer, resväskor och mycket mer!

Lässig utvecklar innovativa och attraktiva produkter för hela familjen. Kollektionerna från Lässig är lika färgglada och mångsidiga som själva livet. Lässig låter sig inspireras av omgivningen och utvecklar bland annat skötväskor och funktionella tillbehör. Under åren har företaget fått ta emot många olika priser som bekräftar höga anspråk på design, kvalitet och hållbarhet.

Detaljer:
 • Mått: 20 x 20 x 42 cm
 • Vikt: 0,14 kg
 • Material: 100% Polyester
 • Egenskaper: Dragsko, vattenavstötande tyg
 • Kan rengöras med hjälp av en fuktig trasa.
 • Fraktinformation

  Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

  Märke

  Lässig

  Lässig – Praktiska och hållbara babyprodukter

  Funktionalitet, kreativitet och hållbarhet är saker som värderas högt hos Lässig när det kommer till deras babyprodukter. Lässig kopplar ihop funktionaliteten med hållbarhet genom att blicka framåt vid produktutvecklingen. Företaget använder sig också endast av naturvänliga material vid produktionen.

  Oberoende om du är på jakt efter en ryggsäck eller en skötväska hittar du garanterat en Lässig modell i just din smak!

  Våra bästsäljare

  LÄSSIG 4Kids Mini Sportsbag Spooky black
  221 kr
  Toppmärken