Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

knorr® toys  dubbeldocka Milo - bär
Tillfälligt slutsåld

knorr® toys dubbeldocka Milo - bärPris
683 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A287737

EAN: 4049491164316

knorr® toys dubbeldocka Milo - bär
Texten har översatts automatiskt.
"Topp modern er och praktisk dubbeldockvagn ""Milo"" från knorr®-leksaker med justerbar huva. Inklusiv shoppingnät och säkerhetsbälte för varje säte. Framstolen kan justeras både i körriktningen och mot körriktningen. En höjdjusterbar skjutreglage med mjukt skydd gör att vagnen växer med dockans mor. Vridbara framhjul gör det enkelt att styra vagnen.

produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 67 x 46 x 73 cm
  • Färg: bär
  • Materialrek: metall l
  • Materialskydd: 100% polyester
  • Lämplig för dockor upp till en storlek på 50 cm
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet
Passar inte för barn under 3 år. Övervakning av vuxna rekommenderas. Låt aldrig barnet leka med leksaken nära trappor eller sluttningar. Denna leksak är inte lämplig för barn, spädbarn eller husdjur. Leksaken måste ställas in och tas av en vuxen. Förvara verktyg och små delar utom räckhåll för små barn. Ta bort alla påsar och förpackningsmaterial tidigare. Alla garanti- och garantikrav tappas i händelse av felaktig hantering."

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare